Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. kapitola - rande

3. 12. 2022

Doprčic. Kruci, a ještě jednou kruci. Prohrábnu si vlasy. Stačili dva dny a jsem z toho chlapa poblázněný. Nedokážu na něj přestat myslet. Ani na Kaina jsem tak nemyslel. A to, že jsem se vlastně vyspal s cizím klukem jen kvůli tomu, abych okusil to do teď odpírané ovoce jménem sex, vlastně vůbec neřeším. Na toho kluka jsem dávno zapomněl. Říkáte si, proč, vždyť to byl dost pohodový krásný kluk, který to umí v posteli a jeho penis je fakt úžasnej. Odpovím vám. Protože nedokážu na nic jiného myslet, jen na Drakea. Uložím soubor na počítači a zavřu ho. Nedokážu psát o tom snu, kde jsem se ním vyspal. Vzrušuje mě jen pouhá myšlenka na to. Kousnu se do rtu. Doufám, že večer neprovedu nic, co by mě ztrapnilo. Vstanu od stolu a jdu vyhrabat nějaké věci, ve kterých bych mohl jít na rande.

Přehrabu snad celou skříň a zoufale se dívám na oblečení. Mám spoustu věcí, ale netuším, jaké si vzít. Jsem nervózní jako holka před prvním milováním. Zaúpím a vytáhnu si nahodile nějaké slušné džíny a košili. Snad to bude stačit. Musí! Podívám se na hodinky a jdu se naložit do vany. Mám ještě dvě hodiny čas. Napustím si plnou vanu horké vody. Dám si do ní sůl a krásně vonící pěnu. Nezapomenu si nařídit budíka, abych nezmeškal rande. Pak už mi nic nebrání v tom, abych si vlezl dovnitř. Opřu si hlavu o opěrku, zavřu oči a relaxuju. Bůh ví proč se mi před očima objeví Drake. Prohlížím si ho a musím říct, že je to fakt kus chlapa. Dlouhé černé vlasy má sepnuté v zátylku nějakou sponou. Vypracovanou postavu mu halí pouze košile a kalhoty. Je bos. Ze snění mě vyruší až budík. Pohnu se a otevřu oči. Okamžitě mě zahalí chlad. Voda je už studená. Rychle vylezu a hmátnu po ručníku, který jsem si připravil. Utřu se, oholím a navoním. Pak jen v trenkách přeběhnu k sobě do pokoje, kde se obléknu.

Teď už nic nebrání tomu, abych šel na rande. Zhodnotím svůj vzhled. Ještě si vezmu peněženku a doklady. To už ale někdo zvoní u hlavních dveří. Seběhnu dolů, aniž bych zavadil, byť jen pohledem o telefon, a otevřu dřív, než to stihne mamka. Za nimi je Drake samozřejmě. Prohlédnu si ho. Na sobě má dlouhý černý rozepnutý kabát. Pod ním jen košili a kalhoty, které ho obepínají jako druhá kůže. Usměju se na něj.

„Ahoj.“ Vrátí mi úsměv.

„Ahoj, můžeme?“ Kývnu, ještě si vezmu z věšáku bundu a vyjdu před dům. Jak jsem zmámený přítomností Drakeho, tak si zapomenu i klíče od domu.

„Tak veď.“ Vezme mě za ruku. Ostýchavě mu ji stisknu a vydám se směrem ke kinu. Drake se nechá vést, ale co chvíli se na mě podívá. Mám stejný problém. Pořád mám potřebu ho pozorovat. Drake vykouzlí neodolatelný úsměv.

„Vážně chceš do toho kina?“ Zavrní. Polknu, ale odhodlaně kývnu.

„Jo, chci.“

„Dobře.“ Jeho úsměv se ještě rozšíří. Jen v duchu zaúpím. Naštěstí po chvíli dorazíme ke kinu. Už je u pokladen pořádná fronta. Zařadím se k té, kde se jen vyzvedávají již zamluvené lístky. Naštěstí to jde rychle, takže za chvíli už vcházíme dovnitř.

„Dáš si něco?“ Podívám se na Drakeho. Zavrtí hlavou.

„Ne, děkuji.“ Usměje se.

„Dobře, já si vezmu jen kolu.“ Kývnu a koupím si ji. Pak ho odvedu do sálu a do příslušné řady a sedadla. Příhodně jsem zamluvil řadu až úplně nahoře a uprostřed. Vím, že sem téměř nikdo nechodí. Měl jsem pravdu. Takhle nahoře jsme úplně sami. Drake mě obejme kolem ramen, takže jsem nucen se o něj opřít. Po chvíli se zhasne a začnou promítat. Nejdříve samozřejmě reklamy na různé věci a další filmy. Pak už ale začne film. Drake se co chvíli tiše uchichtne.

„Čemu se směješ?“ Špitnu mu.

„Kdyby věděl, jak moc jste jím posedlí, nejspíš by byl potěšen.“ Zašeptá mi do ucha. Ovšem u toho nezůstane. Jazykem celé ucho objede, než jím vjede dovnitř. Je to tak erotické gesto, až tiše vzdychnu. Nejspíš ho tím potěším, protože mi otočí hlavu k sobě a ukradne si mé rty. Zavrním a oplácím mu polibky neméně vášnivě. Nic jiného nedělá, jen mě líbá, ale i to stačí, abych byl vzrušený. Drake si toho zřejmě všimne. Jedna jeho ruka totiž zamíří k mému rozkroku. Zadržím ho a mírně se odtáhnu od jeho úst.

„Tady ne.“ Zašeptám.

„Dobře.“ Zavrní a dá mi malou pusu na nos. Usměju se na něj. Znovu se pak otočím na plátno, kde film je v plném proudu. Jenže se nedokážu na něj soustředit. Pořád mi oči ujíždějí k Drakemu. Po chvíli se začne uculovat, jak si toho všimne. Kousnu se do rtu, ale rozhodnu se. Nakloním se k Drakemu.

„Musím na záchod, za chvíli se vrátím.“ Kývne a pozoruje mě, jak vstávám a jdu dolů po schodech a pryč ze sálu. Vejdu na toalety a opřu se o umyvadlo. Kruci. Pořád jsem ještě trochu vzrušený. Opláchnu si tvář studenou vodou a utřu se. Ještě chvíli se snažím dostat to pod kontrolu, takže si nevšimnu, když se otevřou dveře a vejde Drake. Zezadu mě obejme. Trochu se leknu.

„Promiň, nechtěl jsem tě vylekat. Bál jsem se, že se ti něco stalo.“ Zavrní mi do ucha, které olízne. Polknu, jak mnou přijede vzrušení, a přivřu oči.

„Ne, jsem v pořádku.“ Vydoluju ze sebe. Usměje se.

„Dobře, zlato.“ Jednou rukou znovu zamíří k mému rozkroku. Obratně mi rozepne kalhoty a vytáhne můj vzrušený penis.

„Drake.“ Vzdychnu.

„Ano, zlato?“ Zavrní.

„Já to tu nechci dělat.“ Přiznám. Usměje se.

„Jen ti pomůžu od problému.“ Zašeptá mi do ucha, vezme můj penis do dlaně a zkušeně ho začne zpracovávat. Není to dlouhé. Stačí pár tahů jeho ruky a vyvrcholím. Pustí mě, umyje si ruku a utře mě. Upravím se a spolu se vrátíme do sálu. I když je Drake dost rušivý element, zvládnu se soustředit na posledních dvacet minut filmu. Drake díky bohu už nic nedělá, jen mě drží za ruku. Jsem mu za to vděčný. Jakmile film skončí, rozsvítí se světla v sálu. Vstanu i s Drakem a jdeme ven.

„Byl to hezký film.“ Pochválí mi výběr. Usměju se na něj.

„To ano. Už dlouho jsem na něj chtěl jít.“ Přiznám mu.

„Nepůjdeš ke mně?“ Nabídne mi nečekaně. Upřímně tak moc nečekaně to nebylo. Čekal jsem na to, abych po té šanci mohl skočit jako vlk na kořist.

„Tak jo.“ Přijmu trochu váhavě, aby si nemyslel, že jsem se na tuhle možnost těšil. Tentokrát vede on mě.  Dívám se, kudy jdeme. Vede mě až na druhý konec města, kde mají rezidence boháči. Překvapeně zamrkám, když zastaví u jednoho domu. No dům se tomu říkat nedá. Je to spíš rozlehlá rezidence čítající nejméně padesát pokojů. Vrata se před námi otevřou. Drake mě se samozřejmostí vede dovnitř. Nechám se vést a rozhlížím se kolem sebe. Vidím tedy jen část, která je osvětlená, zbytek tone ve tmě. Ale i ta malá část je nádherná. Vejdeme do domu a Drake mi vezme bundu. Pověsí ji vedle svého kabátu. Jsem v obrovské hale, která je osvícená nádherným křišťálovým lustrem. Vedou z ní jen dvoje dveře a pak schody nahoru.

„Tady je obývák s mou pracovnou.“ Mávne Drake na dveře na pravou.

„Tyto vedou do jídelny a dále pak do kuchyně a do zahrady.“ Ukáže na dveře nalevo.

„Dobře.“ Usměju se na něj. Drake mě vezme za ruku a odvede mě do obýváku. Hned naproti dveřím stojí obrovská televize. Před ní je pak krásná šedá rohová pohovka. Nalevo od dveří se rozkládá obrovská přeplněná knihovna. Napravo u okna stojí psací stůl s židlí. Nic víc tu není. Drake mě dovede k pohovce. Usadím se a on mi donese nějaké pití.

„Co to je?“ Pousměje se.

„Whisky.“ Odpoví mi. Zvědavě si k tomu přičichnu. Už jsem alkohol pil, ale vždycky jen víno nebo pivo. Whisky jsem nikdy neměl. Opatrně si usrknu a zalapám po dechu, jak mi tekutina sežehne hrdlo. Drake se na mě usměje.

„Na její chuť si musíš zvyknout.“ Pokrčí rameny. Kývnu a raději skleničku položím. Drake se posadí ke mně a přitáhne si mě do náruče. Opřu se o něj a zavrním. Jeho ruka mě začne hladit po ruce. Naskočí mi husí kůže. Už nepřemýšlím, jestli mu podlehnu, ale jaké to bude až to udělám. Povzdechnu si. Drake se na mě podívá.

„Děje se něco?“ Zavrtím hlavou.

„Ne, neděje.“ Usměju se a poprvé ho sám od sebe políbím. S radostí mi polibek oplatí. Posadím se a pomalu začnu rozepínat jeho košili. Nepomůže mi, jen se na mě dívá.

„Jsi si jistý?“ Zašeptá po chvíli. Kývnu.

„Jsem. Chci tě.“ Zavrním. To už se jeho prsty přidají k mým a rozepne si košili. Aniž by si ji stáhnul, se začne věnovat mě.  Přitáhne si k sobě mou hlavu a začne mě líbat. Tiše mu zasténám do úst. Oplácím mu polibky neméně vášnivě. Drake mi zatím rozepne košili a prsty se rozeběhne po mé hrudi. Zasténám mu do úst, jak je to příjemné. Jenže nehodlám být jen pasivní. Vztáhnu k němu ruce a také se ho začnu dotýkat. Začnu vypracovanými pažemi ještě zahalenými košilí. Pak pokračuju na jeho vypracovanou hruď a břicho. Dostávám se pod rozeplou košili. Rozpaluje mě jeho nádherné tělo a co můžu vidět a cítit, tak jeho to rozpaluje také. Jeho kůže už na dotek není tak studená, ale příjemně se zahřívá. Jenže dál se bohužel nebo snad bohudík nedostaneme. Někdo vejde do domu a otevře dveře od obýváku.

„Pane, jste tu?“ Ozve se pro mě známí hlas a tím nás dokonale vyruší. Drake se napřímí na pohovce. Zapomněl jsem říct, že jsme si na tu pohovku lehli. Díky opěrce mě ten dotyčný nevidí. Má jen přímí výhled na polosvlečeného Drakea.

„Co chceš?“ Zavrčí na příchozího. Ten se na chvíli odmlčí.

„Omlouvám se, netušil jsem, že tu máte společnost.“ Zaskočeně mu odpoví.

„Tak co chceš?!“ Zavrčí už dost netrpělivě Drake. Abych ho nějak uklidnil, také se posadím a pohladím ho po ruce. Pak se teprve podívám na příchozího. Není to nikdo jiný, než ten pitomec Kain.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:d

(Aky, 3. 12. 2022 17:21)

Tak to jsem zvědavá jak se popáře s tímhle :DD