Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. kapitola - pan tajemný na scéně

15. 11. 2022

Překvapeně zvednu hlavu od obrazovky. Slyším, jak máma jde otevřít a pak hlasy.

„Saimone! Máš tu kamaráda!“ Zakřičí nahoru. Seběhnu dolů a podívám se ke dveřím. Stojí tam ten muž, který mě včera napadl. Před mámou si ale nic nedovolím.

„Ahoj, pojď dál.“ Pozvu ho neochotně a tím pádem přistoupím i na tu jeho hru. Lehce se na mě usměje, vejde dovnitř a zavře za sebou dveře. Nevím proč mi to přijde, že se mi tím zpečetil můj osud. Zašklebím se na něj a odvedu ho k sobě do pokoje. Drake mě najednou zezadu obejme a začuchá.

„S kým si byl?“ Zavrčí tiše. Pozvednu obočí.

„Nechápu, co je ti do toho.“ Zavrčím. Ano, správně jste si všimli, že mu tykám. Když může on, tak proč ne já. Přivře oči a stiskne mi bradu.

„Tak se podívej chlapče. Ušetřil jsem tě jen z jednoho jediného důvodu, abys mi sloužil. A já se s nikým dělit nebudu!“ Zavrčí. Pozvednu obočí.

„Prosím? Co si to dovoluješ?!“

„Slyšel si. Pokud s někým chceš spát, budu to já.“ Zavrčí tiše a políbí mě, ale není to lecjaký polibek. Je to francouzák a to takový, že mám, co dělat, abych se udržel na nohou. Navíc mě tím překvapil, že nezvládnu ani reagovat. Vzpamatuju se až po chvíli, kdy ho odstrčím. Nechá se, pustí mě a poodstoupí. Polknu a prohrábnu si vlasy.

„Hele, nevím, kdo jsi a nevím, co doopravdy ode mě chceš. Klidně ti budu vysvětlovat i blbosti jako je pračka a tak dál, ale spát si budu s kým chci.“ Zamračím se na něj. Drake přivře oči a vycení na mě zuby. Můj pohled přitáhnou dva prodloužené špičáky. Vytřeštím na ně oči. Já tomu fakt nevěřil. Poodstoupím. Drake se uklidní tak rychle, že si myslím, že to byl jen můj výmysl. Přistoupí ke mně. Svou ruku dá na mou tvář, až se trochu oklepu. Má ji studenou. Ani jsem si toho předtím nevšiml.

„Omlouvám se, nechtěl jsem tě polekat. Asi na to jdu moc rychle. Jen mě naštvalo, žes šel za jiným.“ Překryju svou rukou tu jeho.

„Neznám tě. Myslel jsem, že je to jen o učení o nových vymoženostech a tak dál. Navíc, jestli si myslíš, že s tebou hned vlezu do postele, tak se mýlíš.“ Přiznám, a přitom se trochu zamračím. Pousměje se.

„Když si někoho vyberu, chci, aby mě doprovázel životem. Dobrá, půjdu na to trochu oklikou.“ Zavrní a políbí mě, zároveň si mě přitáhne k sobě za pas. Není mi to příjemné, ale držím, aby se náhodou najednou nerozhodl, že mě zabije. Po chvíli se vyvléknu z jeho náruče. Nejspíš to pochopí, protože mě pustí.

„Můžeme začít.“ Kývne na mě. Přikývnu, posadím se a začnu pro mě tím nejdůležitějším. Mobilem a počítačem. Pozorně mě poslouchá usazený na mé posteli. Hlavu má nakloněnou na stranu. Přistihnu se, že si ho prohlížím víc, než bych měl. Rychle uhnu pohledem a pokračuju ještě televizí. Jakmile domluvím, Drake vstane. Vstanu taky. Usměje se a pohladí mě po tváři.

„Uvidíme se zítra, poklade.“ Zavrní, dá mi lehkou pusu a odejde. Zkoprněle se dívám na dveře, ze kterých odešel, než se vzpamatuju a vyběhnu z nich. To už je ale pryč. V obýváku je jen máma. Usměje se na mě.

„Co je to za kluka? Říkal, že je to tvůj kamarád z doja.“ Zarazím se. Jak ví, že chodím do doja?

„Jo, začal tam chodit před měsícem.“ Zalžu. Přikývne.

„Je moc hezký, je taky na kluky?“ Pokrčím rameny.

„Nevím, nebavili jsme se o tom.“ Pozvedne obočí.

„S ním si byl odpoledne?“ Zavrtím hlavou.

„Ne, s jiným kamarádem.“

„Dobře.“ Už to nerozebírá. Zamknu vchodové dveře a znovu se zašiju u sebe v pokoji. Co to kruci mělo znamenat? Normálně si na mě dělal nárok! Prý budeš spát jen se mnou! Co si to dovoluje?! Vrčím v duchu. Jedno se mu musí nechat. Jsem z něj tak zblblej, že myslím jen na něj. Fakt měl prodloužený špičáky. Takže teď už musím věřit tomu, co vidím. Je to fakt upír. Ale je to ten, o kterém psali na dark webu? Je to fakt vládce upírů? Zavrtím hlavou. To je blbost. Proč by se potloukal na našem malém městě. Povzdechnu si, lehnu si na postel a zavřu oči. Na počítač už nemám náladu. Usnu ani nevím jak.

Probudím se uprostřed noci z hrozného snu. Vymotám se z postele a jdu se napít. Cestou si všimnu, že v obýváku je otevřené okno. Zavrtím hlavou a zavřu ho. V kuchyni se napiju a s láhví vody odejdu do svého pokoje. Znovu si lehnu do postele a zavřu oči. Jsem zrovna v té fázi, kdy cítíte, že už usínáte, když mi sáhne někdo na nohu. Nejsem sto se pohnout, i když bych moc rád. Dotyčný mě tam začne líbat a sune se nahoru. Jeho ruce jsou příjemně studené. Ucítím, jak mi stáhne kalhoty a pohltí můj penis do úst. Zasténám. Dotyčný jen zavrní a já znovu zasténám, jak je to příjemné. Hraje si s mým penisem, dokud nevyvrcholím. Jsem ve výru orgasmu, tak na stehně ani neucítím kousnutí. Prostě se jen propadnu do tmy.

Probudí mě druhý den slunce. Zapomněl jsem zatáhnout závěsy, a tak se jeho světlo dostane až k mým očím. Povzdechnu si a přemítám o tom, co se mi zdálo. Vybavím si ústa neznámého na mém penisu a tím se vlastně i vzruším. Rukou sjedu ke kalhotám a zarazím se. Jsou stažené pod zadek. To je fakt divné. Dotknu se svého penisu a na kořeni ucítím nějaký kroužek. Rychle odhrnu deku a podívám se. Skutečně na kořeni mám kroužek připomínající prstýnek, je však větší a nebrání mému penisu v ničem. Na kroužku si všimnu nějaké značky. Tohle je už strašidelné. Lehce pohnu pravou nohou a v tom to uvidím. Musím se posadit a prozkoumat to. Na vnitřní straně stehna mám dvě malé ranky. Vypadají jako od zubů. Že by mi je tam udělal Joshua? V tom případě jsem si jich asi jen nevšiml. Pokrčím rameny a zkušeně vezmu svůj penis do ruky. Stačí pár tahů a představa Drakeho, abych vyvrcholil. Skutečnost, že mi na mysl přišel Drake a ne Joshua, ani nepostřehnu.

Vylezu z postele a dojdu si dát sprchu, pak seběhnu dolů do kuchyně. Máma ještě asi spí, a tak si udělám snídani. I s jídlem se přesunu do obýváku a pustím si telku. Zrovna běží zprávy. Přepnu kanál a zastavím se na svém oblíbeném pořadu. Zprávy mě nijak nezajímají. Dojím snídani, obléknu se, zanechám vzkaz mámě a vydám se za kamarádem Markusem. Nejsme domluvení, ale tak potřebuju trochu rozptýlit. Zítra je už škola. Povzdechnu si. Dojdu bez nehody k jeho domu a zaklepu. Otevře mi jeho máma.

„Ahoj, Saimone, jak se máš?“ Usměje se na mě.

„Dobré ráno, dobře, děkuji. Je Markus už vzhůru?“ Kývne hlavou a poodstoupí.

„Jen pojď dál. Je už najezený a kouká na nějakou kravinu.“ Uchichtnu se a vejdu dovnitř. Zamířím do obýváku. Znám to tu jako své boty. S Markusem se kamarádíme už od školky a co ho znám, tak bydleli jen v tomhle domě. Je to menší dům jako je ten náš. Dole jen kuchyň s jídelnou, obývák a záchod a nahoře tři pokoje a koupelna se záchodem.

„Čau, kámo.“ Zahalekám, jakmile vstoupím do obýváku. Podívá se na mě.

„No nazdar, jak ti je?“ Pozvednu obočí.

„O čem to mluvíš?“ Markus se na mě zašklebí.

„O tom pitomcovi Kainovi. Říkal jsem ti, že to není kluk pro tebe.“ Zašklebím se zpátky a posadím se k němu.

„Ani mi to nepřipomínej. Rozbil jsem mu aspoň nos?“ Markus se zasměje.

„Jo. Přišel dolů a měl ho jako bačkoru. Když se ho jeho fanynky ptali, tak prý jsi byl dost netykavka a nechtěl ses s ním vyspat.“ Zarazím se.

„Prosím? Víš jakej podraz na mě ušil? Ten kretén mě vylákal nahoru. Sice mě políbil, ale nechal si udělat sérii fotek, jak mě líbá, a ještě to okomentoval slovy, že líbat kluka je fakt divný.“ Zavrčím. Markus pozvedne obočí.

„To si děláš srandu. Doufám, že to nevyvěsil na Instagram nebo tak nějak.“

„Nebo školní web.“ Odtuším nevzrušeně.

„Nebo tak.“ Kývne hlavou a pátravě se na mě podívá.

„Tobě to nevadí?“ Zavrtím hlavou.

„Ne, beztak z toho vyjde taky tak divně.“ Pokrčím rameny.

„To je fakt.“ Uzná Markus.

„Hele, jdeme si zahrát, ne?“ Souhlasně kývnu a vstanu. Markus jen oznámí své mámě, že budeme u něj v pokoji a vydupe přede mnou schody do patra. Vejdu k němu do pokoje a posadím se před telku. Markus ji zapne i s PS4 a pustíme se do naší oblíbené hry pro dva. Bavíme se skvěle do doby, než nás jeho máma upozorní, že je čas na oběd. Markus vypne hru a já se rozloučím. S Markusem se jen domluvíme na odpoledne. Mažu zpátky domů, kde mě přivítá máma poměrně bledá.

„Ahoj, stalo se něco?“ Zavrtí hlavou.

„Ne, jen se mi chce spát a jsem tak nějak slabá.“ Přizná mi. Kývnu.

„Tak si jdi odpočinout.“ Doporučím jí.

„Jen se najím a půjdu si ještě odpočinout.“ Slíbí mi. Nandám tedy již hotové jídlo a posadím se k ní ke stolu. Najíme se spolu a uložím ji do postele. Vůbec se mi to nelíbí. Nesedí to k ní. Budu ji muset nahnat k doktorovi, protože tohle je vážně divné. Umyju nádobí po obědě a zbytky dám do lednice. S pitím se pak usadím v obýváku a pustím si nějaký film, u kterého usnu ani nevím jak. Probudí mě příchod Marka. Spolu si zablbneme na jedné hře na počítači, dokud mu nezazvoní telefon. Vyprovodím ho ke dveřím a dívám se za ním, dokud nezajde. Chci zalézt a zavřít dveře, když se objeví on. Drake.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář