Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. kapitola - život ve třech

4. 2. 2023

Drake se usměje, přetočí si mě čelem k sobě a políbí mě. Vášnivě. Zavrním, obejmu ho kolem krku a oplácím mu polibek. Teď pro mě existuje jen on. Po chvíli se ode mě odtáhne, abych nabral dech. Pohladí mě po tváři.

„Omlouvám se.“ Zašeptám. Drake pozvedne obočí.

„Za co se omlouváš?“ Kousnu se do rtu.

„Za to, co jsem ti řekl. Bál jsem se, že tě zabijí.“ Přiznám nešťastně. Konejšivě se na mě usměje.

„Miláčku, můj poklade, neomlouvej se za to. Sám bych udělal to samé, kdybych byl v tvé situaci.“

„Ale ublížil jsem ti.“ Zašeptám. Prstem mě pohladí po rtech.

„Ano a víš, jak to odčiníš?“ Zavrní. Zavrtím hlavou. Sehne se k mým rtům a lehce mě políbí.

„V posteli.“ Zašeptá. Polknu, jak mnou projede vzrušení z jeho blízkosti.

„Teď?“ Špitnu nejistě. Kývne a hlavou pohodí ve směru, kde je postel Deryla. Podívám se na Deryla, který stojí poblíž. V očích se mu mihne chtíč.

„Pokud se bude věnovat i mě, nejsem proti.“ Zavrní na to. Drake kývne, a tak s tím souhlasím. Odvede mě k posteli, kde mě začne líbat. Oplácím mu polibky a tisknu se k němu. Drake mě začne pomalu svlékat. Rozhodně nejsem pozadu. Mám to o něco lehčí. Má na sobě jen černou košili a černé kalhoty, pod nimiž nemá spodní prádlo. Já mám na sobě oproti němu mikinu, triko, kalhoty, a ještě spodní prádlo. Nespokojeně zavrčí.

„Musíš na sobě mít tolik vrstev?“ Jemně mě kousne do krku. Zachichotám se.

„Byla by mi zima.“ Zavrním a prsty obejmu jeho probuzený penis. Zasténá a konečně mi svlékne poslední kus oblečení. Povalí mě do postele. Nechám se a cítím, jak červenám pod jeho pohledem, kterým přejíždí po mém těle.

„Jsi krásný.“ Vzdychne. Zavrtím hlavou.

„Ne, ty jsi.“ Uchichtne se, sehne se ke mně a ukradne si mé rty. Milerád mu polibky oplácím. Svými rty odvede mou pozornost od svých prstů, kterými mě začne připravovat. Všimnu si jich až když jimi přejede po tom kouzelném hrbolku ve mně. Zasténám a pohnu se proti nim. Vytáhne prsty. Zasténám na protest. Drake se pousměje a přemístí se mezi mé nohy, které jsem roztáhl. Vezme mé nohy a dá si je na ramena. Pak už nic nebrání tomu, aby do mě pronikl. Přiznám se, že se na to těším. Jsem vzrušený už jen z té představy. Proniká do mě pomalu, aby mě nezranil. Po chvíli to už nevydržím a pohnu se proti němu. Tím se celý dostane do mě. Prohnu se a zasténám. Shodí mé nohy z ramen a sehne se ke mně.

„Hlupáčku, mohl jsem tě zranit.“ Vztáhnu k němu ruku a prsty si zapletu do jeho vlasů, než ho políbím.

„Ale nezranil. Tak už se pohni.“ Zasténám. Drake se zasměje a skutečně se ve mně zkusmo pohne. Zasténám rozkoší a pohnu se proti němu. Jen se pousměje a začne do mě přirážet. Sténám a užívám si, že je ve mně. Po chvíli však ze mě vyklouzne, přetočí mě na bok, aby si mohl lehnout za mě. Zvedne mi nohu a znovu do mě pronikne. Toho využije Deryl. Zatímco jsme s Drakem byli zaujati sami sebou, Deryl se svlékl. Teď si lehne k nám na postel, ale tak, aby měl hlavu v mém klíně a já v jeho. Vím, co chce. Vezmu jeho penis do ruky a podržím si ho. Olíznu ho po celé jeho délce. Zasténá a udělá to samé. Zasténám. To už si však můj penis vložil do úst. Je to neuvěřitelný pocit. Chvíli jsme přemožen nádhernými pocity, než se aspoň trochu zmátožím a sám si vložím jeho penis do úst. Zasténá a já to cítím jako příjemné vibrace. Stačí párkrát jeho pohyby hlavou a vyvrcholím do jeho úst. Po mě vyvrcholí Drake do mě, a nakonec i Deryl do mých úst. Pustím Deryla z úst a položím si hlavu. Zhluboka oddechuju a vstřebávám tenhle zážitek. Drake se ke mně nahne a políbí mě.

„V pořádku?“ Kývnu a oplatím mu polibek.

„Jo.“ Deryl se otočí k mé hlavě a také mě políbí.

„Zvládneš ještě jedno kolo?“ Pohladí mě po boku. Prsty zajede k mému zadečku, ze kterého pomalu vytéká Drakeovo sperma. Aniž by si toho všímal, vsune do mě jeden prst. Zasténám, jak mě to začíná vzrušovat.

„Myslím, že jo.“ Odpovím na jeho otázku. Drake se usměje a s Derylem si vymění místa. Deryl mi zvedne nohu a bez nějakého upozornění do mě pronikne. Zasténám a prohnu se. Drake mě začne líbat a prsty obejme můj znovu probuzený penis. Tentokrát je to dost rychlé. Deryl ze mě pak vyklouzne a zezadu mě obejme. Drake mě také obejme. Jen zavrním a zavřu oči. Jsem vyčerpaný. Už usínám, když je uslyším.

„Nemysli si, že jsem ti odpustil, Deryle. Vystavil si ho nebezpečí, a to jen kvůli tomu, abys mě znovu dostal do postele.“ Zavrčí tiše Drake.

„Vím, že ano, ale už jsem byl zoufalí, Drakeu. Ani si za mnou nepřišel po tom, co ses probudil.“ Odtuší stejně tiše Deryl. Drake si tiše povzdechne.

„Fajn, obleč se. Zatím obléknu Saimona a sebe. Nechci tu být víc, než musím.“ Deryl mě tedy pustí a vstane.

„Doufám, že mě ve svém sídle pomiluješ.“ Odtuší. Drake vstane také. Opatrně otevřu oči, abych viděl, co dělají. Drake přejde nahý k Derylovi, který má na sobě už kalhoty. Deryl je k němu otočený zády. Drake ho obejme jednou rukou kolem pasu a druhou sevře jeho čelist, až Deryl zasyčí bolestí. Drakeova ruka na jeho boku sjede níž, až mu stáhne kalhoty. Otočí ho ke stolu, který tu je.

„Opři se.“ Zavrčí tiše Drake. Deryl ho poslechne. Drake mezitím pustil jeho čelist a ruku přesunul do jeho vlasů, které sevřel v pěst. Vůbec se nesnaží se osvobodit. Nechává Drakea si dělat co chce. Ve chvíli, kdy na něj Deryl vystrčí zadek, okamžitě do něj pronikne, aniž by ho připravil. Čekám, že Deryl vykřikne a začne vyvádět, ale spletl jsem se. Deryl se jen prohne a zasténá. Drake se nahne k jeho uchu.

„Pokud si dobře vzpomínám, máš rád tvrdý sex. Rád si jen hračkou.“ Zavrní. Deryl kývne.

„Prosím, tak se už pohni.“ Zasténá. Drake se uchichtne, ale udělá to. Je to rychlé a tvrdé. Nadzvednu se na loktech a pozoruju to. Musím říct, že mě to vzrušuje. Drake do Deryla přiráží dost tvrdě až Deryl sténá a vychází mu vstříc. Oba vyvrcholí najednou. Drake z něho vyklouzne a zapne si kalhoty.

„Uprav se.“ Nařídí mu, aniž by se o něj dál staral. Otočí se ke mně a uculí se.

„Vzrušovalo tě to, Saimone.“ Neptá se, konstatuje. Nedá se to ostatně popřít, když vidí můj vztyčený penis. Přejde ke mně, klekne si na postel a vezme mě do úst. Zasténám a padnu zpátky do postele. Svými ústy mě přivede k vrcholu a spolyká vše, co mu nabídnu. Pak vstane a hodí mi oblečení.

„Obleč se. Osprchuješ se až u mě.“ Kývnu a rychle se obléknu. Drake se také dooblíkne a počká na Deryla. Pak mě vezme kolem pasu a vyjdeme z pokoje. Lovci jsou shromážděni uprostřed a před nimi stojí jejich velitel. Pozvedne obočí, když nás uvidí.

„Takže?“ Prohodí. Drake se ušklíbne.

„Nechám tu vaši dohodu být. Není to nic proti ničemu. Ovšem do mých záležitostí se plést nebudete.“ Zavrčí. Velitel lovců se na nás chvíli dívá, než kývne hlavou.

„Souhlasím. Děkuji, že jste nás vyslechl.“ Drake se znovu ušklíbne, ale mlčí. Lovci se rozestoupí a nám tak dají najevo, že můžeme odejít. Drake s Derylem mě odvedou jejich středem. Venku mě pak Drake vezme do náruče a vyskočí do vzduchu. Zamrkám. Nechápu to, dokud se nepodívám pod sebe.

„Ty umíš lítat?“ Vypadne ze mě inteligentně. Uchichtne se.

„Jistě, že ano.“ Víc to nerozebírá a já tedy mlčím. Doletíme k jeho domu. Přistane před ním a pustí mě z náruče. Deryl přistane vedle nás. Drake otevře hlavní dveře a vtáhne mě dovnitř. Deryl jde za námi. Už jsem tu byl, takže se moc nerozhlížím. Drake mě vede rovnou k němu do ložnice, kde si mě přitáhne do náruče a začne líbat. Nebráním se. Polibky mu oplácím stejně náruživě. Po chvíli se ode mě odtáhne a rty se přesune na můj krk. Nahnu hlavu na stranu, aby měl lepší přístup. Z druhé strany mě obejme Deryl. Jednou rukou kolem pasu a tou druhou zajede do kalhoty, kde obejme můj penis. Zasténám rozkoší, takže si ani nevšimnu, že mě Drake kousnul a začal ze mě pít. Opřu se o Deryla, jak se mi začnou podlamovat kolena. Drake se ode mě odtáhne a ránu už jen olízne, aby se zatáhla. Pak mi sevře v prstech čelist a začne mě líbat. Oplácím mu polibky a sténám mu do úst. Ani nezaregistruju pohled, který si vymění s Derylem.

Oba se semnou přemístí na postel a strhají ze mě oblečení. Drake mě vmanévruje do polohy na všechny čtyři a pronikne do mě. Zasténám a okamžitě se pohnu proti němu. Deryl se přemístí k mým ústům a vytáhne svůj vzrušený penis. Nechám ho, aby mi ho strčil do úst. Nikdy jsem si nepředstavoval, že budu jednou v trojce. Drake vyvrcholí jako první, po něm Deryl do mých úst a já po nich. Svalím se do peřin a jen odpočívám. Drake mě pohladí po vlasech a nechá mě odpočívat. Chvíli. Oba jsou nenasytní a nadržení. Ale cítím, že k nim patřím a takhle to má být. Nechají mě, až když zbývá hodina do svítání. Oba se ke mně tulí každý z jedné strany.

„Ty Deryle?“ Zamumlám po chvíli ticha. Deryl se nadzvedne na lokti a podívá se na mě.

„Copak, maličký?“ Zavrní a dá mi malou pusu na ucho.

„Ty to vážně máš rád tvrdě?“ Zeptám se na to, co říkal před tím u lovců Drake. Deryl se uchichtne.

„Víš, jak je to vzrušující? Drake nebyl můj první chlap. V armádě jsme měli jen jeden druhého. Buď sis našel někoho, kdo ti to dělal, nebo si byl po vůli jednotce.“ Pokrčí rameny. Pozvednu obočí.

„A ty?“ Deryl si znovu lehne.

„Měl jsem na tohle velitele. Byl jsem jeho zástupce. Měl rád, když si se mnou mohl dělat co chtěl. A mě to nevadilo. Vzrušovalo mě to.“ Drake se uchichtne.

„Pak to začal vyžadovat i ode mě. Nebránil jsem se. A teď už spi, miláčku. Jsi unavený.“ Vloží se do toho. Uznám, že má pravdu, a přitulený k nim oběma, usnu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář