Jdi na obsah Jdi na menu
 


Osudový víkend

18. 7. 2021

Zaparkuji auto na vyznačeném parkovišti a vylezu z něj. Nechal jsem se přemluvit, abych se ukázal na třídním srazu po dvaceti letech od základní školy. Organizátoři jej udělali na ranči uprostřed ničeho. Rozhlédnu se kolem sebe a otevřu kufr, abych si vytáhl zavazadlo. Jsou tu tři budovy. Jedna slouží jako hostinec a hotel v jednom, druhá je asi majitelů a třetí budova jsou stáje s koňmi, kteří mají za nimi výběh. Z budovy vyběhne jeden z organizátorů, aby mě přivítal.

„Tak si nakonec dorazil, Saimone.“ Osloví mě můj bývalý jediný kamarád z té třídy, Aron Kratz. Vysoký štíhlý muž s delšími blond vlasy, kulatým pohledným obličejíkem a modrýma nebeskýma očima. Na rozdíl od něj jsem o něco menší, postavu mám robustnější, ale žádný gram tuku. Zakládám si na tom, že se o sebe starám, tudíž mám vypracovanou postavu. Ostře řezaný obličej rámovaný hnědými dlouhými vlasy, které mám sepnuté v culíku, s hnědýma čokoládovýma očima dávají znát, že mí předci byli kdysi aristokraté. Nikdy jsem se s touto částí rodiny nesetkal a nejspíš nesetkám. Neuznávají gaye. Kývnu Aronovi na pozdrav a vezmu si z kufru tašku, kde mám oblečení na víkend, který tu mám strávit. Zabouchnu kufr a otočím se k budově. Aron se usměje.

„Pojď, ubytovali jsme tě vedle mě, jestli to nevadí.“ Prohodí. Pokrčím rameny. Je známo, že jsme se rozhádali v posledním ročníku školy. To už jsem věděl na sto procent, že jsem na muže. Aron to nechtěl nejdřív pochopit, ale pak se semnou přestal bavit, protože nesnášel gaye.

„Jestli to nebude vadit tobě.“ Suše mu odpovím a jdu do budovy. Uslyším za sebou jeho povzdech, než mě předběhne. V budově mě odvede do mého pokoje v prvním patře na konci chodby. Z jedné strany mám jeho a z druhé nic není. Předá mi i klíče, takže jakmile odejde, zamknu se zevnitř. Dopřeju si sprchu v koupelně, která je součástí malého jednolůžkového pokojíku s jednou skříní. Upřímně, bydlel jsem i v horším. Převléknu se do něčeho pohodlnějšího a vylezu z pokoje. Zamknu ho za sebou, dám klíč do kapsy u kalhot a vydám se na průzkum farmy. Ze všeho nejdříve seběhnu schody do přízemí. Co jsem se dozvěděl od Arona, tak jsem přijel skoro jako poslední. Nikoho tu kolem nevidím, tak se vydám ven. Všichni jsou vylezlí na verandě, sedí tam, pijí, smějí se a sluní.

„Hej, Saimone!“ Všimne si mně Aron. Otočím se k nim a se skrytým úšklebkem se vydám k nim.

„Ahoj, lidi.“ Klidně pozdravím.

„Teda, kdyby tě nezavolal Aron, tak ani nepoznám, že to jsi ty.“ Přejede mě pohledem Christina, platinová blondýna s tmavě modrýma očima a dlouhýma nohama. Je štíhlá, takže kluci na ní jen visí pohledem. Kromě mě. Ani se na ni nepodívám. Další mě pozdraví a já si tedy sednu na poslední volnou židli.

„Co si dáš k pití?“ Ozve se Kail. Vzhlédnu k docela tuctovému klukovi, o kterého podruhé už nezavadíte pohledem. Vždycky byl celkem milý.

„Pivo.“ Objednám si. Kývne a odběhne pro pití.

„Hele, Saimone, kam si šel po základce?“ Ozve se další holka. Přesunu na ní pohled. Ani už nevím, jak se jmenovala. Pokrčím rameny.

„Do školy do zahraničí.“ Další kluk se ušklíbne.

„No jo, papínek se postaral o to, abys měl dobré vzdělání, co?“ Sjedu toho kluka pohledem.

„Táta zemřel, když mi bylo šestnáct.“ Suše ho informuju a od Kaila si vezmu pivo. Zašátrám v kapse a podám mu drobné. Kývnutím poděkuje a posadí se. Bavíme se, tedy oni se baví a vyzvídají na mě, co jsem dělal a tak, až do večeře. Stejně se toho o mně moc nedozví. Neumím o sobě prostě vyprávět. Navíc, proč bych jim to měl říkat, když se pak stejně zase rozjedeme do svých domovů a nudných životů, kterými jen proplouváme. No jo, jsem tak trochu v depresi. Před týdnem jsem se rozešel s dalším přítelem. Nikdy mi vztah dlouho nevydrží. Ani nevím, co vlastně hledám, ale ti kluci to prostě neměli. Tiše si povzdechnu a nechám číšníka, aby přede mě dal talíř. Poděkuju mu a pustím se do jídla. Schválně jsem si vybral místo, kam se moc lidí hrnout nebude. Netoužím po společnosti. Nevím, proč jsem vlastně přijel. Už to mám, protože Aron byl tak neodbytný, že jsem na to kývnul, abych měl klid. Mlčky se najím a přesunu se s další sklenicí piva na verandu. Teď tu nikdo není a je tu krásný klid. Najednou se u mě objeví Christina. Posadí se těsně ke mně a usměje se.

„Vždycky si byl krásný chlap, Saimone. Zjistila jsem, že jsi stále sám. Žádnou přítelkyni nemáš.“ Zavrní. Pozvednu obočí, když mi dá ruku na stehno a začne s ním jet k mému rozkroku. Zadržím její ruku na stehně. „Možná proto, že nejsem na ženský, Christino. Řeknu ti to jen jednou, tak mě pozorně poslouchej. Nechci tě a nikdy s tebou do postele nevlezu. Jsem gay.“ Zavrčím ji do obličeje, shodím její ruku ze své nohy, vezmu si sklenici a odejdu. Najdu si klidný kout a mlčky se tam začnu opíjet. Zvládnu deset piv, než mi začne být špatně. Bohužel pro mě stále vím, co dělám. Povzdechnu si, zaplatím útratu a nejdřív se vydám ven, abych si vyčistil hlavu. Už se dávno setmělo. Vdechnu studený vzduch do plic a okouzleně se podívám na nebe plné hvězd. Jsou tak krásné a vzdálené. Povzdechnu si, přesunu pohled zase zpátky na zem a vydám se na procházku, abych si pročistil hlavu. Upřímně, hned, jak jsem uviděl Arona, měl jsem co dělat, abych po něm neskočil. Rozhádali jsme se jen kvůli tomu, že jsem se mu přiznal, že ho miluju. Povzdechnu si. Má zamilovanost rychle vyprchala, ale stejně po ní zůstal hořký podtón. Ani si neuvědomím, že jsem zašel do lesa. Zjistím to až ve chvíli, kdy se chci vrátit.

Otočím se zpět k domu, ale žádný dům tam není. Všude jen tma a stromy. No hezký. Co teď budu dělat. Povzdechnu si a posadím se pod nejbližší strom. Přitáhnu si kolena k hrudi a položím na ně hlavu. Zavřu oči a přemýšlím. Najednou ucítím, jak mi někdo vjede rukou do vlasů. Rychle vzhlédnu. Nade mnou stojí nějaký muž. Nepoznávám, kdo to je. Na to je moc velká tma. Ale podivně si mě prohlíží. To cítím i v té tmě.

„Na to, abys tu vysedával, je tma. Proč nejdeš do domu?“ Prohodí hlas, který jsem v životě neslyšel, ale nezabrání to v tom, aby mi po zádech přejel příjemný mrazík. Už jen jeho hlas je erotický. Co pak jeho tělo. Napadne mě. Kousnu se do rtu.

„Já bych tam i šel, kdybych věděl kudy.“ Přiznám. Muž se uchichtne.

„Tak vstaň, zavedu tě tam.“ Prohodí. Kývnu a vyškrábu se na nohy. Muž na nic nečeká a přirazí mě ke stromu.

„Co to děláš?“ Poplašeně vykřiknu. Tedy pokusím se. V půlce věty mi totiž zacpal má ústa svým hbitým jazykem. Na chvíli zkoprním, než mu na polibek začnu vášnivě odpovídat. Nikdy jsem nebyl na takovéhle vztahy na jednu noc, ale tohle je fakt vzrušující. Ten muž jednou rukou vjede pod mikinu s trikem a pohladí mě po holém břiše. Zasténám mu do úst.

„Chceš to?“ Zašeptá mi do ucha, když ukončí polibek, a políbí mě na něj. Kývnu.

„Chci, udělej mi to.“ Zavzdychám vzrušeně. Ucítím na krku, jak se usmál, a pak mě začne polibky posévat celý krk. Vzdychám a probírám se jeho vlasy, které na dotek jsou hebké jako hedvábí a dlouhé. Jeho pevné tělo, které se ke mně tiskne, je horké a do boku mě tlačí jeho chlouba, která se hlásí o pozornost. Pohnu tedy rukou a zajedu k jeho rozkroku. Zřejmě vytuší, co mám v plánu, a ruku mi zastaví.

„Ne, ne, kocourku. Pánem jsem tady já.“ Zavrní mi do krku a rozepne mé kalhoty. Stáhne mi je až ke kotníkům i s trenýrkami a prsty jedné ruky rychle vnikne do mé dírky. Zalapám po dechu, jak je to vzrušující, a prohnu se. Nejen to, že nás někdo může najít, ale i to, že se vlastně poprvé poddávám cizímu chlapovi. Vždycky jsem byl ten dominantnější já. Zkusmo pohne prstem a pak tam vjede druhým. Zasténám a zareju mu nehty do paží.

„Musím tě roztáhnout, miláčku. Nechci tě zranit.“ Zavrní mi do ucha.

„Jsi tak těsný, jako kdybys takhle ještě nikoho neměl.“ Ještě zavrní a nakonec přidá i třetí prst. Tím i narazí do té kouzelné uzlinky uvnitř mě. Zasténám a pohnu se proti němu.

„Prosím, už to nevydržím. Vezmi si mě.“ Zakňučím. Zatraceně nevím, co se mnou je. Nikdy jsem se takhle nechoval. Jak je možné, že jakmile se mě dotkl tenhle muž, roztávám jako zmrzlina na slunci. Muž v odpověď jen vytáhne prsty ze mě a uslyším zvuk otevírání poklopce. Pak aniž by mě třeba jen upozornil, vrazí svůj obrovský penis do mého zadečku. Vykřiknu, znovu mu zareju nehty do paží a prohnu se. Z oka mi sklouzne jedna jediná slza. Zatraceně to bolí. Jeho prsty mě neroztáhli dostatečně. Přisaje se mi na ústa, takže tím zdusí můj výkřik. A pak stačí, aby chvíli počkal a hladil mě po celém těle. Vezme do ruky i můj penis. Znovu pocítím vzrušení a uvolním se. Zkušebně se ve mně pohne a já zasténám a okamžitě mu vyjdu vstříc, jak mi to je příjemné. Začne se ve mně pohybovat a přitom mé steny a vzdechy tiší svými ústy. Zavrní mi do úst a po chvíli, podle intenzity přírazů poznám, že se blíží k vrcholu. Vezme můj penis do ruky a vyzvedne mě k sobě. Vyvrcholím jako první. On se ke mně přidá o chvíli později. Přitom ucítím na krku podivnou bolest. Nijak mě to nerozhodí. Počkám, až ze mě vyjde, což udělá po chvíli, když se vzpamatuje. Jenže místo toho, aby mi udělal místo, abych se oblékl, mě otočí zády k sobě a natiskne na strom. Zmateně zamrkám.

„Co se děje? Pusť mě přece.“ Zakňourám. Muž se jen uchichtne a znovu do mě vjede svým penisem, který je opět plně probuzený.

„Snad si nemyslíš, že tě nechám jít po jednom kole.“ Zavrní mi do ucha, a aniž by mi dal čas na vzpamatování, začne se ve mně ihned pohybovat. Zasténám. Zatraceně, mé tělo mě zradilo a užívá si tuhle situaci. Vzrušuje mě to. Hlavně, když vezme mé ruce a uvězní je ve svých. Natáhne je k sobě, takže nemám sebemenší šanci se vysvobodit, jedině, že bych si ty ruce zlámal. Přitom do mě přiráží a mě nezbývá, než jen sténat a vzdychat. Po chvíli pustí jednu mou ruku, aby vzal do své můj již probuzený penis. Tentokrát vyvrcholíme společně a teď ani kousnutí na krku neucítím. Vyjde ze mě a poodstoupí, přitom uslyším zapnutí poklopce.

„Uprav se, odvedu tě do domu.“ Nařídí mi. Ušklíbnu se a s vypětím všech sil si natáhnu kalhoty. To, že mi ze zadečku teče jeho sperma, ignoruju. Prozatím. Jakmile přijdu na pokoj, musím se pořádně osprchovat. Pak se otočím k muži. Ten mě vezme za ruku a odvádí k hostinci, který byl mimochodem jen pár desítek metrů. Jakmile překročíme práh lesa, muž se na mě otočí a natiskne mě na poslední strom. Dravě mě políbí na rty, než sjede těmi svými na můj krk. Ucítím bolest a zakňučím. Víc mě natiskne na strom, jinak se nedá rušit od činnosti. Trvá chvíli, než se ode mě odtrhne. Na krku ještě ucítím jeho jazyk.

„Než půjdeš spát, otevři si okno, kocourku.“ Zavrní mi do ucha a prsty vjede do mých kalhot. Obejme můj penis, který se nově probudil. Zasténám a obejmu ho kolem krku. Jen se uchichtne a zručně mě přivede k vrcholu. Ve chvíli, kdy se vzpamatovávám z orgasmu, se ode mě odlepí a zmizí. Ve svém omámeném stavu ani nevím kam. Lehce pokrčím rameny a vydám se na cestu do svého pokoje. Dojdu tam bez nehod, a aniž bych někoho potkal. Za což děkuju všem bohům, co existují. Nezvládl bych teď konverzovat. Roztřesenýma rukama odemknu pokoj a za sebou zase zamknu. Hned u dveří ze sebe svleču oblečení a zajdu do malé koupelny, která je součástí pokoje. Osprchuju se a umyju si sperma vytékající stále z mé dírky. Přitom si vzpomenu, jak do mě zajel svým širokým robustním penisem. Zasténám a musím se opřít o kachličky ve sprše, jak mnou projede vzrušení. Asi jsem toho vypil zatraceně moc, když jsem vzrušený jen, co pomyslím na něčí penis. Vezmu svůj do ruky a zručně se přivedu k vrcholu. Smyju ze sebe stopy po dalším orgasmu a vylezu ze sprchy. Utřu se již připravenou osuškou a nahý vejdu do pokoje. Seberu u dveří oblečení, hodím ho do tašky, vytáhnu si na zítra jiné a nahý si zalezu do postele. Ještě nezapomenu otevřít okno, protože v pokoji se nedá dýchat. Zachumlám se do deky a zavřu oči. Usnu ani nevím jak.

Asi uprostřed noci se mi začne zdát, že mě někdo líbá po hrudi. Pak sjíždí níž, až se dostane k mému penisu. Vezme ho do úst a zkušeně mě začne kouřit. Zasténám a prsty vjedu do jeho vlasů. Jsou hedvábně hebké a dlouhé, jako vlasy toho muže v lese. Zasténám, když navíc přidá prsty a vjede s nimi do mého zadečku. Vyjdu mu vstříc a víc rozevřu nohy. Pustí z úst můj penis a uchichtne se. Znovu zasténám.

„Ty jsi ale rozkošná malá děvka.“ Zavrní podmanivým barytonem a znovu mě vezme do úst. Svým uměním mě přivede k vrcholu. Pak si mě přitáhne za boky k sobě a vjede svým připraveným penisem do mě. Prohnu se a to už otevřu oči, protože se to skutečně děje. Nebyl to sen. Zasténám a okamžitě se proti němu pohnu. Uchichtne se, ale nenechá se vybízet dlouho a začne se ve mně pohybovat. Sténám a prohýbám se k němu.

„Víc.“ Zasténám.

„Prosím, tvrději.“ Zakňučím. Muž ze mě vyjde, otočí mě na břicho a vytáhne do kleku. Znovu do mě vjede svým penisem a začne do mě tvrdě přirážet. Vycházím mu vstříc a sténám. Tentokrát si mého penisu ani nevšimne. Vyvrcholí do mě a vydýchává se.

„Jsi dobrý, miláčku. Nemůžu se tě nabažit.“ Pohladí mě dlaní po páteři, až mi naskočí husí kůže. Stále je ve mně a tak ho sevřu. Zasténá.

„Ty ale zlobíš.“ Sehne se ke mně a ucítím kousnutí na rameni. Znovu zakňučím a pohnu se. Zasměje se mi do ramene a olízne ho.

„Ale, ale, ty nemáš dost, že.“ Zavrní, vytáhne svůj penis z mého zadečku a otočí si mě čelem k sobě.

„Začni, když se mi to bude líbit, vezmu si ještě tvůj zadeček.“ Zavrní a svůj penis namíří do mých úst. Na nic nečekám a olíznu ho po celé délce, až zasténá. Teprve potom si ho přidržím svou rukou a vezmu ho do úst. Zkušeně ho přivádím k vrcholu, abych na okamžik přestal. Hraju si s ním celkem dost dlouho, než ho milosrdně nechám vyvrcholit do svých úst. Celou dobu mi přitom slibuje pomstu. Po vyvrcholení ho celého olíznu a pustím z úst. Okamžitě mě pak povalí do peřin a ruce přiváže k posteli. Zamrkám a zkusím pevnost pout. Drží, jen si přivodím bolest. Zakňourám.

„Ne, ne, teď si budu hrát já.“ V jeho slovech ucítím úsměv.

„Prosím, pusť mě.“ Zakňourám. Jen se uchichtne a něco vytáhne zpod postele. Co to je poznám vzápětí, když to pustí a vjede s tím do mého zadečku. Vibrátor. Zároveň mi na penis strčí nějaký kroužek.

„Tohle ti zabrání ve vyvrcholení, budou to taková sladká muka. A když budeš hodný chlapeček, možná ti ještě dnes dovolím vyvrcholit.“ Oznámí mi. Sehne se k mé hrudi a začne ji posévat polibky. Zároveň mé bradavky mučí tak dlouho, dokud nejsou ztvrdlé a citlivé na dotek. Muž najednou vstane a rozsvítí. Musím mrkat hodně dlouho, abych si zvykl na světlo. Pak si ho prohlédnu. Vyšší než já, vypracovaná postava, což jsem poznal už na dotek. Jeho robustní penis trčí do vzduchu. Dlouhé černé vlasy má rozpuštěné a v záplavě mu splývají po zádech. Ostře řezaný obličej s malým nosíkem a černýma uhlíkama místo očí. Dokonce se v nich občas prokmitne rudá. Muž vytáhne nějakou brašnu a položí ji na postel. Chvíli se v ní přehrabuje, než vytáhne nějakou krabičku na šperky a jehlu. Co s ní chce dělat? Zmateně se na něj koukám. On se uculí jedním koutkem úst a vyleze k mé hrudi. Obkročmo si na ní sedne a znovu si začne hrát s bradavkami. Zasténám.

„Bolí to, jsou moc citlivé.“ Zakňučím. Uchichtne se a vezme do ruky tu jehlu. Mrknu a v té chvíli mi jednu z nich propíchne! Vytřeštím oči a šokovaně zalapám po dechu.

„Co to děláš?! Okamžitě toho nech, pusť mě!“ Zakřičím a zazmítám sebou. Jenže je to dost k ničemu. Na hrudi mi sedí on, takže se moc pohybovat nemůžu, ruce mám svázané a v zadku ten zpropadený vibrátor. Propíchne mi i tu druhou. Pak otevře krabičku na šperky a vytáhne nějaké kroužky. Navlékne mi je do bradavek.

„Klidně křič, tenhle pokoj je zvukotěsný, miláčku.“ Uculí se.

„A okno jsem zavřel.“ Zamrká na mě.

„Ty kroužky můžu sundat jen já. Jsou dost velký na to, abych ti na ně navlékl řetěz. Je jen na tobě, jestli budeš poslušný a hodný.“ Zavrní, skloní se ke mně a políbí mě. Chci ho kousnout do jazyka, vážně chci. Ale když ty jeho polibky jsou tak sladké. Zakňučím v duchu. Odtáhne se ode mě, až když mi dochází vzduch. Pohladí mě prstem po tváři.

„Ještě ozdobíme tvůj krásný penis a varlata.“ Oznámí mi.

„Odteď jsi můj a já se s nikým nedělím.“ Ještě mě poinformuje, sesedne ze mě a mlsně si mě prohlédne. Z té brašny pak vytáhne nějaký kožený návlek. Natáhne mi ho opatrně na penis a varlata. Ten kroužek mi samozřejmě nejdřív sundá. Pak vezme do ruky znovu tu jehlu. Těsně nad pupíkem mi sevře mezi dva prsty nějakou kůži a znovu ji propíchne. Tentokrát tam dá jen nějakou ozdobnou kytičku nebo něco takového. Zálibně si to pak prohlídne a mrkne na mě. Jehlu už odloží do brašny, ale vytáhne z ní kožený obojek a řetěz. Nejdřív mi nasadí obojek a k němu pak připevní řetěz, který zahákne za postel. Ruce mi naštěstí už pustí, takže si je promnu v zápěstích. Uculí se na mě.

„Klekni si na všechny čtyři.“ Poručí mi. S nechutí to udělám. Tedy upřímně s hranou nechutí. Tahle hra mě totiž začíná čím dál tím víc vzrušovat. Muž si klekne k mé hlavě a pobídne mě, abych ho vzal do úst. Poslechnu ho a on přitom začne pohybovat vibrátorem. Zasténám a vycházím mu vstříc, zatímco ho zručně přivádím k vrcholu. Najednou vysune svůj penis z mých úst, přetočí si mě, abych mu nastavil zadeček, a vjede do mě na jeden příraz, i když ve mně je ten vibrátor. Zasténám a prohnu se, jak to zabolí.

„Jsi tak těsný, miláčku.“ Zasténá a začne se pohybovat. Vibrátor tomu dodává ještě o něco víc, takže o chvíli později vyvrcholíme společně. Oba se svalíme do postele unavení a vysílení. Muž si mě přitáhne do náruče a políbí do vlasů. Ještě nezapomene ze mě vytáhnout ten vibrátor.

„Spi, miláčku. Budu u tebe.“ Zavrní. Nenechám se pobízet dlouho. Usnu ani nevím jak. Probudí mě budík v devět ráno. Posadím se na posteli a zmateně lítám pohledem po pokoji. Můj noční společník už tu není a zmizelo téměř vše, co by ho připomínalo, včetně obojku. Jen ozdobu v pupíku a kroužky v bradavkách mi samozřejmě nechal. Povzdechnu si, skočím si rychle do sprchy, obléknu se a jdu na snídani. Cestou se ještě zastavím na společných záchodech u restaurace. Vykonám potřebu a zrovna si umývám ruce, když si všimnu těch ranek. Zmateně nakrčím čelo a snažím se vzpomenout, kdy jsem k nim přišel. Pak mi však na mysli vytane vzdálená vzpomínka na bolest, kdy mě po vyvrcholení kousne do krku. Prohlédnu si dvě ranky a zavrtím hlavou.

„Zajímalo by mě, čím je udělal.“ Zamumlám si pro sebe a vytáhnu si límeček od košile, kterou mám na sobě. Upravím si ji tak, aby nic nebylo vidět. Pak se vydám na snídani. Aron tam na mě čeká, a jakmile se posadím se snídaní a ranní kávou, posadí se ke mně.

„Dneska máme zamluvenou odpoledne vyjížďku, pojedeš s námi?“ Zavrtím hlavou a polknu sousto, které jsem měl v puse.

„Ne, necítím se na vyjížďku. Pojedu zítra, jestli to nevadí.“ Usměje se na mě.

„Ne, nevadí. Včera večer jsem tě už neviděl, co jsi dělal?“ Zajímá se. Pokrčím rameny.

„Trochu jsem pil a pak jsem se šel projít.“ Lehce se zamračí.

„V kolik si šel spát?“ Pustím z ruky vidličku a podívám se na Arona.

„Nejsme nějak moc zvědavý, hm.“ Aron trochu zrudne.

„Vím, že jsi říkal, že jsi gay, ale Christina se ráno chlubila, že jste spolu spali.“ Přizná. Začnu se smát a nejsem k zastavení.

„Copak ho pobavilo?“ Ozve se nějaký spolužák. I ostatní se k nám obrátí. Aron pokrčí rameny.

„Když jsem mu řekl, že se Christina ráno chlubila, dostal tenhle záchvat smíchu.“ V tom do jídelny vejde Christina. Všichni se na ní otočí.

„Co je?“ Vyjede na ně. Aron se ušklíbne.

„Jen by je zajímalo, jak si do postele dostala sto procentního gaye.“ Ušklíbnu se a dopiju si kávu. Christina zrudne vzteky.

„Ty hajzle!“ Zavřeští. Pozvednu obočí.

„Víš, co se říká, podle sebe soudím tebe.“ Ušklíbnu se a zbytek jídla odnesu. Minu Christinu bez jediného pohledu na ní a vydám se na verandu, kde se usadím v pohodlné houpačce. Spokojeně vydechnu, když tu nikoho neuslyším a nevidím. Zavřu oči a vychutnávám si tuhle pohodu. Takhle mine dopoledne a po obědě se vydá celá třída beze mě na projížďku. Já si zalezu do pokoje, otevřu si svůj noťas a až do večera píšu. Jsem spisovatel. Píšu pod pseudonymem, aby nikdo nevěděl, že jsem to já. Mé knihy jsou hojně prodávané a známé. Píšu hlavně fantasy, ale nepohrdnu i detektivkou nebo tak nějak. Mám široký záběr. Můj nakladatel je z toho všeho na větvi. Z téměř zapomenutého malého nakladatelství se díky mě vyhoupli na špičku. Teď mám rozepsanou další knihu. Tentokrát je to detektivka s prvky fantasy. Miluju tenhle žánr. Kniha mě pohltí natolik, že málem přeslechnu i zaklepání na dveře. Uložím si soubor a dojdu otevřít. Za dveřmi stojí můj včerejší milenec. Pozvednu obočí.

„Přejete si?“ Hraju hloupého. Uculí se.

„Nemusíš to hrát, miláčku. Je večeře. Všiml jsem si, žes na ni nepřišel.“ Zamrazí mě v zádech a zamračím se.

„Kdo jsi?“ Vyjedu na něj. Uchichtne se a vtlačí mě do mého pokoje. Zavře za sebou dveře a zamkne.

„Jmenuji se Ricko Martinez, jsem majitelem tohohle ranče, miláčku.“ Zavrní a natiskne se na mě. Poodstoupím, abych vytvořil mezeru mezi námi.

„Kdys mi to chtěl říct? A jak si udělal ty rány na mém krku!“ Vyjedu na něj. Uculí se.

„Dneska, kocourku. Nechci tě totiž nechat odjet. Jsi můj a já si tě nenechám vzít.“ Zavrní a pokusí se znovu na mě natisknout. Znovu poodstoupím.

„Jak si udělal ty rány?!“ Zavrčím. Zatváří se jako kdyby mu boleli zuby.

„Jsem upír.“ Přizná. Pozvednu obočí.

„To je vtip? Upíři nejsou!“ Popřu to. Najednou se celý změní. Jeho oči zrudnou a opravdu mu vyjedou špičáky z úst. Poplašeně vykřiknu a s rozšířenýma očima se dívám, jak se ke mně přibližuje. Obejme mě a přitiskne k sobě. Začnu se s ním prát, aby mě pustil, ale je to jako kdybych bušil do skály. Těmi hroznými špičáky se přiblíží k mému krku a skutečně mě kousne. Vykřiknu bolestí a z očí se mi spustí slzy. Nevím, kolik si vzal mé krve, nebo jak dlouho ze mě sál, ale vím jen, že to hrozně bolelo. Po chvíli, která mi připadala jako věčnost, se odlepí od mého krku. Ještě rány olízne a pak už jen vidím, jak zatahuje špičáky. Je mi hrozně zle. Ricko mě vezme do náruče a opatrně položí na postel. Pohladí mě po vlasech a lehce políbí na rty.

„Omlouvám se, když jsem rozčilený, přestávám se ovládat.“ Povzdechne si zkroušeně.

„Jsi můj partner, Saimone. Miluju tě. Nechci o tebe zase přijít.“ Posadí se na kraj postele a složí hlavu do dlaní. Polknu.

„Jak mě můžeš milovat, když mě neznáš?“ Nechápu. Ricko se najednou pohne, až poplašeně sebou trhnu, ale jen vezme sklenici vody ze stolku a podá mi ji. Napiju se a vrátím mu ji. Pohladí mě po vlasech.

„Za to může Aron. Tak hrozně dlouho o tobě mluvil, ukázal mi i tvé fotky a já se do tebe zamiloval. Říkal, že ti moc ublížil, když jste byli děti, tak jsem ho přemluvil, aby zorganizoval tenhle sraz. Chtěl jsem tě poznat doopravdy. Ale skutečnost předčila mé očekávání. Jsi ještě nádhernější a tvé tělo je ještě sladší. Nemůžu se tě nabažit.“ Lehne si ke konci ke mně a přitáhne si mě do náručí. Zavřu oči a chvíli si jeho náruč vychutnávám.

„To ale na vztah nestačí.“ Zamumlám. Znovu mě pohladí po vlasech.

„Já vím, chci tě poznat, prosím dovol mi to. Zůstaň tu déle.“ Zaškemrá. Mlčím a přemýšlím. Proč vlastně ne. Doma mě stejně nikdo nečeká. Navíc pracovat můžu i odtud. Kousnu se do rtu.

„Ale už žádné kousání a jehly.“ Určím si podmínky. Zasměje se.

„Ještě bych si tě chtěl ozdobit u kořene penisu.“ Zavrní mi škádlivě do ucha. Bouchnu ho pěstičkou do hrudi.

„Blbče, tam se mě tou jehlou ani nedotkneš.“ Zavrčím. Zasměje se a prsty mě pohladí po tváři.

„Jak si přeješ, můj rozkošný kocourku.“ Zavrní a políbí mě. Tiše zasténám, jak mnou projede vzrušení. Jenže naši intimní chvilku přeruší můj kručící žaludek. Zrudnu snad až na prdeli. Ricko se jen zasměje a vstane.

„Tak pojď, musíš nabrat sílu na noc. Nemysli si, že si jen budeme povídat, když tu budeš.“ Mrkne na mě. Usměju se a vstanu z postele. Okamžitě si na ní hned zase sednu a snažím se rozehnat mžitky před očima. Ricko si ke mně starostlivě sedne.

„Vzal jsem si toho moc, že. Už si z tebe dnes nic nevezmu, poklade. Nechci, abys mi zemřel na chudokrevnost.“ Povzdechne si, pomůže mi pak vstát a pomalu mě odvede do jídelny. Ke konci už můžu jít sám, ale on o tom nechce ani slyšet. Samozřejmě, že vyvoláme poprask. První nás uvidí Christina a začne vřeštět. Protočím oči. Tak protivný zvuk jsem ještě neslyšel. Aron k nám hned doběhne.

„Co se stalo?“ Zavrtím hlavou.

„Nic, jen se mi trochu udělalo špatně a tady Ricko mi pomohl do jídelny. Nechce si nechat vymluvit, že mi je už lépe a umím chodit sám.“ Odtuším nevzrušeně. Ricko se jen uculí, rozverně pokrčí rameny a odvede mě k prázdnému stolu. Usadí mě, jako gentleman usazuje dámu a donese mi jak polévku, tak hlavní chod. Poděkuju mu a pustím se hladově do toho. Ani jsem netušil, že mám takový hlad. Po jídle Christina nasupeně přiběhne.

„Ricko, co s ním máš? Proč sis nesedl ke mně? V noci mě můžeš klidně navštívit.“ Zavrní ke konci. Jen se na ni krátce podívá a pohled zase přesune na mě. Napiju se limonády a čekám, co jí odpoví. Chvíli je nepříjemné ticho, až si Christina odkašle.

„Ptala jsem se na něco.“ Zavrčí. Ricko se ušklíbne.

„Proč bych to dělal. Už svého partnera mám a tím je tady Saimon.“ Setře jí úsměv z tváře. Christina otevře pusu a chvíli předvádí kapra na suchu.

„Ale to…to přece……ty nemůžeš být gay!“ Zavřeští.

„Líbal si mě a spali jsme spolu.“ Zavrčí. Ricko povytáhne obočí.

„Nevím, kde sis to vybájila, ale ani jsem se tě nedotkl. Musel bych použít třímetrovou tyč.“ Ušklíbne se. Christina popotáhne a vyběhne z jídelny.

„Nebylo to moc kruté?“ Ozvu se nezaujatě. Pokrčí rameny.

Ale účinné. Dojezeno?“ Když kývnu, sebere nádobí a odnese to do kuchyně. Po chvíli se vrátí.

„Tak pojď. Je ti už lépe?“ Vstanu a usměju se na něj.

„Jo, je.“ Kývne a přitáhne si mě k pasu. Odvede mě do mého pokoje, kde mě položí na postel. Začne mě líbat a já mu polibky náležitě oplácím. Jen zavrní a po chvíli mě svlékne. Podívám se na něj.

„Není to trochu nefér?“ Zavrním. Jen se uchichtne a vytáhne zpod postele řetěz a obojek.

„Kdepak, miláčku. Teď jsi mým otrokem.“ Zablýskne se mu v očích.

„To máš všechno pod postelí?“ Pozvednu obočí. Kývne.

„Tohle je totiž můj tajný pokoj, který jsem otevřel speciálně pro tebe. Všechny tyhle hračky jsem tu měl vystavené a kvůli tobě je schoval pod postel.“ Uculí se, nasadí mi obojek a připne řetěz, který ještě provlékne skrz kroužky na bradavkách. Zasténám, jak mnou projede vzrušení. Uculí se na mě a řetěz připevní k posteli. Poté si začne hrát s mým tělem. Jeho doteky ve mně rozehrávají hru vášní, a když se k tomu přidá i jeho jazyk, jsem ztracený. Zvládnu jen sténat a vzdychat a prosit ho, aby si mě vzal. Což mi splní po chvíli, kdy si mě bez přípravy vezme. Trochu to bolí, ale není to tak hrozné jako včera. Ricko navíc nečeká, až si zvykne, ale začne se ihned pohybovat. Sténám a vycházím mu vstříc, aby mě pak vyzvedl k výšinám. Opatrně ze mě pak vyjde, vstane a celý se svlékne. Promilujeme spolu téměř celou noc. Bere si mě stejně intenzivně jako poprvé a stejně náruživě. Jeho vášeň se v ničem nezmírnila. Ve chvíli, kdy už zbývá ke svítání pár minut, mě odváže a odejde do svého pokoje uložit se ke spánku. Zvládnu si ještě stáhnout obojek, než vyčerpaně usnu. Nechám si přitom zdát o nádherném černovlasém upírovi. Teď už vím, že jsem čekal na něho, hledal jsem oporu a dominanci, kterou jsem potřeboval. Ani jeden z mých minulých milenců mi to nemohli dát. Ale Ricko je jiný. Zamiloval jsem se do jeho pevného těla, robustního penisu a jeho černých očí. A jestli mě bude chtít proměnit, abychom spolu mohli být i na věčnosti, nejsem proti. Ale to ukáže až čas.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ahoj

(https://povidkypeta.blogspot.com/, 2. 9. 2021 18:02)

Ahoj, náhodou jsem narazila na Tvůj blog a moc se mi líbí. Taky trochu píšu. Když budeš chtít, budu ráda, když se podíváš Děkuji Peta

<3

(Asako, 20. 7. 2021 16:52)

Lala nádhera jako pokaždé ^_^ miluju tvé povídky (☆▽☆)

Re: <3

(Lafix, 20. 7. 2021 18:55)

moc ti děkuju :)

Re: Re: <3

(Asako, 20. 7. 2021 19:44)

Nemáš vůbec zač (✿^‿^) u psaní je chvála pro autora to nejlepší co může být a je pak větší radost psát ෆ╹ .̮ ╹ෆ