Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nevšední setkání

6. 9. 2021

Zvědavě vylezu z auta u hotelu a rozhlédnu se kolem sebe. Máma mě a svému novému manželovi zaplatila týdenní wellnes pobyt, abychom se prý pořádně seznámili. Ušklíbnu se, to zas bude peklo. Abyste se v tom orientovali: jmenuji se Kazumi Akyra. Je mi sedmnáct a jsem stoprocentní gay. Mí rodiče se rozvedli před dvěma lety a já zůstal s mámou. Chvíli byla sama, ale před rokem si našla přítele, který ji požádal o ruku. Ale jakého přítele. Kirimo Samuel je nádherný kus chlapa. Je vyšší než já, což je s podivem, protože měřím kolem sto osmdesáti centimetrů. Má vypracovanou postavu bojovým uměním, ke kterému mě mimochodem přivedl, takže jsem si ji vypracoval také. Černé po ramena dlouhé vlasy, kulatý obličej a černé hluboké studně místo očí. A ty rty zrozené k líbání. Já mám na rozdíl od něj kratší hnědé vlasy, které mi rošťácky padají do obličeje, hnědé oči a ostře řezaný obličej. No ano, já se do něj naprosto zbláznil na první pohled a ničí mě, že ho nemůžu mít. Já tu ten týden snad nepřežiju. Sam vystoupí také z auta a přejde ke kufru, který otevře.

„Pojď si vzít ten kufr, Akyro. Ať se sem nemusíme vracet.“ Požádá mě. Kývnu a přeberu si své zavazadlo.

„Co tu budeme dělat?“ Nadhodím, když spolu zamíříme na recepci. Podívá se na mě.

„Tvá máma nám zaplatila několik procedur. Myslím, že to byla bylinková koupel, sauna, masáže a uhličitá koupel. Ještě mají něco v nabídce, tak si můžeš vybrat. A zbytek času pojedeme třeba na výlet.“ Navrhne nakonec. Souhlasně kývnu a oba se postavíme k recepci.

„Dobrý den, přejete si?“ Osloví nás pohledná bruneta.

„Dobrý den, máme zde zaplacený pobyt na jménu Kirimo Samuel.“ Chopí se slova Sam. Recepční kývne a hned to najde na počítači. Pak nám dá klíče od příslušného pokoje, župany a kartičku na jídlo.

„Snídaně je od sedmi do devíti, oběd pak od jedenácti do jedné a na večeři půjdete v šest nebo v sedm?“ Zeptá se nás. Podívám se na Sama.

„Já bych šel v šest?“ Navrhnu. Sam souhlasně kývne.

„Tak v šest.“ Recepční nám to napíše do kartičky, kterou nám pak podá.

„Tohle noste při sobě a při jídle to dejte na stůl, aby to číšníci viděli. Zároveň bych Vás chtěla požádat, abyste se nahlásili v suterénu u procedur, aby o Vás věděli.“ Požádá nás.

„Hezký pobyt.“ Popřeje nakonec. Poděkujeme a jdeme i s župany na pokoj, který je ve třetím patře. Vejdeme spolu do výtahu a necháme se tam vyvést. Mlčky mě pak navede k pokoji, který odemkne, a nechá mě vejít prvního. Vejdu dovnitř a užasle si to tu začnu prohlížet. Při vstupu jsme vešli do menší chodbičky laděné do světlého dřeva, která dál vedla do ložnice. Do koupelny se vcházelo z chodbičky. Nejdříve se vyzuju, nechám kufr stát v chodbě a vydám se do ložnice. Je nádherná, celá laděná do černobílé. Dominuje jí obrovská manželská postel, vedle které jsou na každé straně stolky. Černá obrovská skříň přes jednu stěnu a naproti posteli pak malý stolek, na kterém stojí televize. Sam vejde za mnou a pozvedne obočí.

„Na které straně chceš spát?“ Zamrkám a podívám se na něj.

„A nejde ta postel rozdělit?“ Zeptám se s malou dušičkou. Já s ním nemůžu spát v jedné posteli! Usměje se na mě tím svým kouzelným úsměvem, ze kterého mám měkká kolena a tvrdý penis. Polknu.

„Nejde, je to manželská postel, Akyro. Vyber si stranu, já si jdu zatím umýt ruce a donést kufry z chodby.“ Oznámí mi a na patě se otočí k odchodu. Zničeně si povzdechnu a vyberu si stranu blíž k oknu, a jak po chvíli zjistím, i k balkónu. Prohrábnu si vlasy a tiše zaúpím. To zas bude fiasko. Sam po chvíli donese kufry, takže se pustím do vybalování. Nakonec si vytáhnu i jiné oblečení a skočím se do koupelny převléct. Ta je opravdu malinká. Naproti dveřím je sprchový docela prostorný kout, na tak malou koupelnu, u něj je pak záchod a u dveří umyvadlo. Rychle se převléknu a opláchnu si obličej, než vylezu. Sam na mě čeká u koupelny také už převlečený. Usměje se na mě.

„Půjdeme si to tu prohlédnout? Recepční říkala, že se máme i nahlásit na ty procedury, aby o nás věděli.“ Kývnu.

„Jasně, to není problém.“ Pokusím se usmát a obuju se. Také se obuje. Oba pak vylezeme z pokoje a společně sjedeme výtahem do suterénu, kde se všechny procedury provádějí. Nahlásíme se, že jsme dorazili, a paní nám dá rozpis našich procedur. Ještě si oba přikoupíme výřivku. Pak už zamíříme z hotelu a jdeme se podívat po okolí. Přijeli jsme docela brzy, takže na večeři máme relativně dost času.

„Už si volal mámě, že jsme dorazili?“ Podívá se na mě Sam. Zavrtím hlavou.

„Ještě ne.“ Sam kývne.

„Já jí psal smsku, telefon mi nebrala.“ Oznámí mi. Trochu se na něj usměju.

„Dobře.“ Odkývám mu to. Sam mě pak vede kolem hotelu a pak zpátky.

„Proč ses mi doma vyhýbal?“ Prohodí jakoby mimochodem. Kousnu se do rtu.

„Proč se ptáš?“ Zahučím. Sam mě zastaví, chytne mě za ruku a otočí čelem k sobě.

„Chci to vědět, Akyro. Má to něco společného s tím, že jsi na muže?“ Uhnu pohledem.

„Ne, prostě mě nech být, prosím.“ Vytrhnu mu ji a rozejdu se do hotelu. Sam mě dohoní.

„Musíme si promluvit, takhle to dál nejde a ty to víš. Tvá máma je z toho hodně špatná a mě to také vadí, Akyro.“ Podívám se na něj.

„Co ti vadí?“ Pozvednu obočí.

„To, že se mi vyhýbáš.“ Upřesní. Jen se ušklíbnu.

„Jo, jasně. Jsi rád, když tam nejsem. Máš mou mámu jen sám pro sebe.“ Obviním ho. Povzdechne si a prohrábne si rukou vlasy.

„Neříkám, že mi to chvíli bylo po chuti, ale už toho je dost, Aky. Jsem z toho unavený. Líbím se ti, že?“ Prohodí nakonec jen tak. Uhnu pohledem, takže si nevšimnu podivného lesku v jeho očích.

„Jo, líbíš.“ Špitnu a svěsím ramena

. „Ale nemusíš se bát, já mámě do zelí nepolezu.“ Odtuším a doslova uteču do pokoje, kde si zalezu do té malé koupelny a schoulím se do rohu. Tohle bude peklo, doslova. Ven vylezu až těsně před večeří. Sam na mě čeká u dveří. Prohlíží si mě podivným pohledem, ale mlčí. Mlčky se obuju a spolu sjedeme do jídelny. Servírka nás dovede ke stolu, který bude náš po zbytek pobytu, s tím, že se k nám usadí ještě jiní hosté. Pak odejde pro jídlo. Jiný číšník se nás zatím zeptá na pití, a tak si u něj objednáme. Další hosté dorazí, ještě než donesou polévku. Jsou to dva muži. Ale jací muži. Jen polknu slinu a snažím se na ně nezírat. Jeden je dlouhovlasý blonďák. Na první pohled je zřejmé, že je Evropan. Ostře řezaný aristokratický obličej s modrýma nebeskýma očima a plnými rty. Je štíhlí a oblečený do padnoucího drahého obleku. Jeho společník má pro změnu černé dlouhé vlasy. Postavu má podobnou jako blonďák i s obličejem, jen místo nebeských očí, má dvě černohnědé tůně. Oba si sednou k nám a pozdraví nás. Sam je také pozdraví a představí nás. Blonďák se usměje.

„Jsem Lord Gabriel Mortimer, ale klidně mi říkejte Gabrieli. Tohle je Lord Hano Simons.“ Představí oba a usměje se na mě. Sklopím své červenající tváře a v duchu zaúpím. V kalhotách se mi právě teď rýsuje jeden problém. Obrovský problém. Sam si s nimi začne povídat a já jen čekám na nějaké to vysvobození, které po chvíli přijde v podobě číšníka a servírky. Číšník nám donesl pití a servírka jídlo. Poděkujeme a po dobré chuti se pustíme do jídla. Těm dvěma donesli také pití. Asi si ho objednali u baru.

Najím se v rekordním čase a netrpělivě čekám na Sama. Ten si s tím dává dost na čas.

„Nechcete si s námi posedět ještě v kavárně?“ Navrhne najednou Gabriel. Sam se na mě podívá a pak na ty dva.

„Proč ne. Pokud Vám to nebude vadit.“ Nadhodí. Gabriel se usměje.

„Nenavrhoval bych to, kdyby mi to vadilo.“ Sam kývne, že má pravdu, a pomalu dojí. V duchu zaúpím nad jeho blbostí. To mě chce dál trápit v jejich společnosti? Povzdechnu si a potom, co dojí i ti dva, se přesuneme do kavárny. Posedáme si do jednoho boxu. Sam si sedl naproti mně, Gabriel ke mně a Hano k Samovi. Ti tři se začnou bavit a já se tak trochu nudím. Tedy do doby, než mi na koleni přistane ruka Gabriela. Vzhlédnu k němu a zadívám se na jeho pohledný obličej. Zdánlivě vůbec si mě nevšímá a dál se baví s Hanem a Samem. Jenže jeho ruka mluví právě o tom opaku. Zvlášť, když zamíří k mému rozkroku. Pokusím se ji shodit, ale nepodaří se mi to. A tak doputuje ke svému cíli. Sevře můj penis přes kalhoty, až se musím silně kousnout do rtu, abych nezasténal.

„Same, prosím tě, mohl bys mi ukázat, kde tu jsou toalety?“ Nadhodí najednou Hano. Sam kývne a i s ním vstane.

Jakmile se vzdálí, Gabriel se otočí ke mně a usměje se.

„Viděl jsem, jak si nás prohlížíš.“ Zavrní a rozpohybuje své prsty. Tiše zaúpím.

„Co to děláte? Nechte toho.“ Zažadoním. Gabriel se nade mě nahne. Druhou rukou si podrží mou hlavu za bradu a políbí mě. Skutečně políbí. Není to jen taková cudná pusa na rty, ale skutečný hluboký polibek s jazykem. Odtáhne se ode mě, až když mi dochází dech. Tiše zasténám.

„Prosím, nechte mě být.“ Zašeptám. Gabriel se uchichtne.

„Mám nechat být takového krásného nažhaveného hřebečka? S tím moc nepočítej. Ten Sam to je tvůj přítel?“ Pozvedne obočí a dál zpracovává můj penis.

„To….je ….můj….nevlastní…táta.“ Vyderu ze sebe mezi vzdechy. Jen kývne a mé steny tiší svými ústy. Vyvrcholím o něco později a můj výkřik zadusí už v zárodku svými rty. Počká, až se trochu vzpamatuju, a pustí mě. Rychle do sebe hodím kolu, kterou mám na stole. Gabriel se jen uculí a mlčí, protože v té chvíli se k nám opět připojí Hano se Samem. Sam je podivně zamlklý. Podívám se na něj a on na mě. Kývne ke vchodu v jasné otázce, zda chci odejít. Po chvíli souhlasně kývnu.

„Same, co zítra budete dělat?“ Ozve se Gabriel. Sam se podívá na mě.

„No, ráno máme nějaké procedury a pak bychom chtěli jet na výlet.“ Hano se usměje a Gabriel také.

„Nevadilo by vám, kdybychom se připojili?“ Nadhodí Gabriel. Sam po chvíli kývne.

„Ne, nevadilo. Pojedeme jedním autem?“ Gabriel se usměje.

„To by bylo super, tak se domluvíme u snídaně.“ Navrhne. Sam kývne, zaplatí za nás dva útratu a pomalu se vydáme do pokoje. Celou dobu se mi jde dost divně, protože mám mokro v trenýrkách. Dojdeme do pokoje a já se s úlevou zavřu v koupelně, kde si zaberu sprchový kout. Zatraceně. První večer a už mě tu obtěžoval nějaký chlap. Ale musím přiznat, že se mi to líbilo. Bylo to hříšně vzrušující nechat se uspokojovat mezi lidmi. Povzdechnu si, osprchuju se a s ručníkem kolem boků vejdu do ložnice. Sam se na mě podívá.

„Kdyby ti ten chlap něco dělal, řekl bys mi to, že jo.“ Prohrábnu si rukou vlasy a posadím se k němu.

„Stalo se něco? Jsi nějak divný.“ Sam si povzdechne.

„Ne, to jen Hano měl podivné řeči o tom, jak jsi krásný a že by tě Gabriel chtěl.“ Kousnu se do rtu.

„Políbil mě.“ Špitnu. Sam se na mě podívá.

„Zítra s námi nejedou. Ten chlap se tě už ani nedotkne.“ Zavrčí.

„Same, prosím. Už si jim to slíbil a ty své sliby držíš.“ Připomenu mu. Povzdechne si.

„Máš pravdu, ale dám si na něj pozor.“ Zavrčí a jde se také osprchovat. Vytáhnu si ještě telefon a chvíli hraju, než se uložím k spánku. Sam se ke mně po chvíli přidá a oba usneme. Probudí mě budík, který má Sam nařízený. Povzdechnu si a vyhrabu se z postele. Oba se ustrojíme a pak se vystřídáme v koupelně. Na snídani sejdeme už probraný. Snídaně je dělaná formou švédských stolů, takže si nejdřív naberu, na co mám chuť, a posadím se k našemu stolu. Gabriel s Hanem tam už jsou a sedli si tak, aby jeden z nás musel sedět u Gabriela. Sam je převeze a sedne si k němu on. Posadím se k Hanovi a po dobré chuti se pustím do jídla. Gabriel po mě hází naštvané pohledy, ale nevšímám si ho. Pomalu dojím a dojdu si ještě pro džus.

„V kolik pojedeme?“ Nadhodí Gabriel. Sam se na mě podívá.

„Po obědě, kolem jedné.“ Upřesní mu to. Gabriel kývne a usměje se.

„Budeme připraveni.“ Zavrní. Trochu polknu a podívám se na něj. Dívá se na mě jako na kořist. Rychle uhnu pohledem a pak se Samem zamíříme do našeho pokoje. Oba si vezmeme župany a jdeme do sauny. Vejdeme dovnitř a posadíme se. V té chvíli dovnitř vejdou i Gabriel s Hanem. Prohlédnu si je a polknu. Oba jsou sice hubení, ale ne vychrtlí. Není na nich ani gram tuku. Musím od nich odvrátit pohled a poposednout si. Jsou tak hříšně krásní, že mé tělo na ně začalo reagovat. Oba se rozhlédnou a posadí se k nám, i když je tu dost místa, aby si mohli sednout i jinam. Gabriel samozřejmě ke mně a Hano k Samovi. Hano se pustí do řeči se Samem a Gabriel se nahne ke mně.

„Chyběl jsem ti, zlato?“ Zavrní mi do ucha, které olízne po celém obvody a dokonce zajede dovnitř. Zalapám po dechu. Sam si toho všimne a zamračí se na Gabriela.

„Nech mého syna na pokoji!“ Vyjede na něj. Gabriel se na Sama uculí.

„Ale no tak, vidíš snad, jak na mě reaguje. Přece si nechceš nechat tohohle kolouška jen pro sebe.“ Zavrní. Sam se na něj zamračí a chytne ho za jeho dlouhé blonďaté vlasy.

„Řekl jsem ti, ať ho necháš na pokoji!“ Zavrčí.

„Jestli si myslíš, že ti ho jen tak nechám, tak se šeredně pleteš!“ Vyprskne Sam. Gabriel ho chytne za jeho ruku ve svých vlasech a nějak mu ji zmáčkne, až Sam zařve a pustí mu vlasy.

„A ty se pleteš v tom, že ho přede mnou uchráníš. Je můj a co je moje, to jen tak nepouštím.“ Zavrčí Samovi do obličeje, pak se znovu posadí ke mně a jednou rukou mě obejme kolem ramen.

„Navíc, jsem si jistý, že nechceš, abych mu ublížil, že?“ Zavrní konverzačně a já ucítím na boku ostří. Vytřeštím oči, stejně jako Sam, který se dívá k mému boku.

„To neuděláš.“ Zašeptá.

„Proč si to myslíš?“ Nadhodí Hano.

„Je to jen sedmnáctiletý kluk. Proboha nechte ho být.“ Požádá je Sam. Gabriel se uchichtne, stejně jako Hano.

„Když budete oba hodní a on navíc povolný, tak se mu nic nestane.“ Zavrní Gabriel. Sam se na mě podívá a já ho prosím pohledem, aby toho nechal. Nechci umřít. Sam po chvíli kývne a posadí se zpátky. Oddechnu si, když ode mě oddálí ostří nože.

„Tvůj otec je moc hodný.“ Zavrní Gabriel a prsty mi sevře bradu. Políbí mě stejně jako včera až mi vyrazí dech. Tiše zasténám, když mě pustí, abych se nadechl. Gabriel mi rozhrne ručník a sevře můj penis v prstech. Znovu zasténám a nechám ho dělat, co jen chce. Cítím na sobě nějaký pohled a tak otevřu oči, které jsem zavřel, když mě začal Gabriel zpracovávat, a setkám se s pohledem Sama. Dívá se na nás a má pootevřené rty, stejně jako Hano, který ale má rozhrnutý ručník a nepokrytě si přejíždí rukou po penisu. Gabriel najednou přestane. Podívám se na něj a olíznu si náhle suché rty. Políbí mě a vstane, aby si klek přede mě a vzal můj penis do úst. Vykřiknu slastí a prsty zajedu do jeho zlatavých vlasů. Zakloním hlavu a se zavřenýma očima jen sténám. Nechá mě dojít až na vrchol a spolkne vše, co mu nabídnu. Pak se vytáhne zpátky ke mně a políbí mě, takže mám možnost ochutnat sám sebe. Udýchaně mu polibek oplatím. Gabriel odhrne svůj ručník, vezme mou ruku do své a nasměruje ji ke svému vzrušenému klínu. Polknu a podívám se mu do očí. Jsou teplé a odráží se v nich vzrušení. Kousnu se do rtu, ale obejmu prsty jeho penis. Je obrovský a mohutný. Začnu ho pomalu zpracovávat. Gabriel zasténá, zavře oči a pootevře rty. Nejspíše si vychutnává péči, kterou mu věnuju.

Vyvrcholí po několika minutách mě do dlaně. Utřu si ji do ručníku. Gabriel se uculí a znovu mě políbí.

„Udělal bych ti to už tady, ale tuším, že jsi panic, že mám pravdu?“ Zavrní mi do ucha tak, aby to nikdo neslyšel. Zrudnu a po chvíli kývnu. Usměje se.

„Tak to si to nechám na noc, maličký. Hano by tě také chtěl, myslíš, že bys mu mohl věnovat stejnou péči jako mě?“ Zavrní už nahlas. Podívám se na druhého muže, který sedí u Sama. Dívá se na mě žhavým pohledem, až musím tiše zasténat. Gabriel se tiše zasměje.

„Budu to brát jako ano.“ Zavrní a s Hanem si prohodí místa. Hano si mě přitáhne k sobě a začne mě líbat. Oplácím mu polibky a cítím jak jeho ruka jede po mém těle, aby se zastavila v rozkroku. Ne, ještě mi na penis nesáhl. Jenže je to tak vzrušující, že jsem opět plně připravený na další hrátky. Hano se uculí, položí mě pomalu na lavičku a začne mé tělo objevovat ústy. Sténám a vzdychám a prsty se probírám jeho vlasy. Nechá mě. Zatím nejdříve pomučí obě mé bradavky až jsou ztvrdlé a citlivé na každý dotek, pak sjede na bříško, kde mě škádlivě kousne, a nakonec si nechá můj penis, který vsaje do úst. To vykřiknu a prohnu se k němu. Zadrží mě jeho ruce na mých bokách. Tiše zaúpím, ale to už začne zpracovávat můj penis svými ústy. Sténám a snažím se přirážet proti jeho ústům, ale nedovolí mi to. Dovede mě na vrchol a spolkne vše, co mu mohu nabídnout. Pak se vytáhne k mým ústům a políbí mě. Já tak mám možnost už podruhé za toto ráno ochutnat sám sebe.

Hano se ode mě odtrhne, až když nám dochází dech. Dívá se na mě vzrušeným pohledem. Polknu a nechám se vytáhnout do sedu.

„Teď tě naučím, jak potěšit muže ústy, malý koloušku.“ Zavrní mi do úst a políbí mě. Cože to řekl? Zmateně se na něj podívám. On se jen uculí a mou hlavu nasměruje do svého klína. Nervózně polknu. Je obrovský. Mohutný. Zkusmo si ho vezmu do dlaně a přejedu po něm prsty. Vzdychne, ale nekompromisně mi začne tlačit hlavu do jeho klína.

„Počkej, prosím. Nikdy jsem to nedělal. Nech mi mé vlastní tempo.“ Podívám se na něj prosebně. Chvíli se na mě dívá, než kývne, ale ruka z mých vlasů nezmizí. Lehce si povzdechnu a párkrát přes něj přejedu prsty, než se skloním a zkusmo ho olíznu. Zasténá. Pousměju se a opatrně si ho vezmu do pusy. Na to, že jsem to nikdy nedělal, se mi to dost líbí. Hano sténá a začne mi po chvíli přirážet do pusy. Musím se hodně držet, abych se nepozvracel. Po chvíli však najdu způsob, jak se uvolnit a nechat ho dělat, co chce. Ve chvíli, kdy už cítím, že vyvrcholí, ho chci pustit, ale nedovolí mi to. Mám tak možnost poprvé ochutnat sperma. Pustím ho z pusy a Hano si mě vytáhne k sobě. Políbí mě a propátrá má ústa. Očistí je od zbytku spermatu. Pak mě pustí a podívá se na Gabriela se Samem. Také se tam podívám. Gabriel má ruku v Samově klíně a přejíždí po jeho penisu prsty. Sam má zavřené oči a tiše vzdychá. Gabriel se na nás dva usměje a pak se skloní a vezme Samův penis do úst. Ten vykřikne a prohne se.

„Vzrušil se jen z pohledu na Gabriela a tebe.“ Zavrní mi do ucha Hano a políbí mě na něj.

„Proč to děláte?“ Podívám se na Hana. Ten se usměje a zajiskří mu v očích.

„Protože chceme. Jsi krásný, a jak jsem viděl už včera večer u stolu, vzrušený jen z naší přítomnosti. Užijeme si spolu hodně vzrušujících chvil.“ Zavrní. Kousnu se do rtu.

„A co pak?“ Zašeptám.

„Myslíš, až náš pobyt tady skončí?“ Zeptá se a já kývnu na souhlas.

„To budeme řešit potom, ale rozhodně tě nenecháme jít. Tebe ani tvého nevlastního otce. Troufám si říct, že jste naši oba.“ Obejme mě. Nechám se a pak se podívám na Sama, když vykřikne. Vyvrcholil a Gabriel nejspíše vše spolykal. Oba se pak přesunou k nám a Gabriel se posadí mezi mě a Sama. Samovi to dost vadí, ale mlčí.

„Za chvíli budeme muset odejít, pánové. Ale jsem si jist, že můžeme v započaté činnosti pokračovat v pokoji.“ Zavrní Gabriel. Sam mu už chce odseknout, když se podívá na jeho ruku. Opět odněkud vytáhl nůž a pohrává si s ním. Sam tedy kývne a sevře rty v tenkou čárku.

„Moc hodný Sam. Na pokoji dostaneš odměnu.“ Zavrní Gabriel a políbí ho. Sam mu polibek s nechutí oplatí. Obsluha nás po chvíli přijde vysvobodit ze sauny. Se Samem se oblékneme v šatně a počkáme na ty dva. Přijdou o chvíli později již plně oblečení a vedou nás ke svému pokoji. Je v pátém patře, kde jsou prostorné apartmány. Otevřou nám dveře do luxusního apartmá, kde je vše laděno do světlého dřeva. Ale i tak z toho čpí luxus. Gabriel nás odvede do ložnice.

„Svlékněte se.“ Nařídí nám. Mlčky si chci stáhnout triko, když mě zastaví Hano.

„Ne, navzájem. Sam svlékne tebe koloušku a ty jeho.“ Uculí se ten prevít. Podívám se na Sama a on na mě. Pohledem mě uklidňuje. Přejde blíž ke mně a nejdříve mi svlékne triko a pak kalhoty i s trenýrkami. To samé udělám jemu. Sam svými dlaněmi zůstane chvíli na mých bocích a pak jimi sjede na můj zadek. Prohněte obě půlky. Kousnu se do rtu.

„Same.“ Zašeptám a zavrtím hlavou. Okamžitě mě pustí. Této chvíle využije Gabriel a zezadu mě obejme.

„Je škoda, že jsi s jeho mámou. Mohls mít v posteli skvost.“ Zavrní. Sam se na něj podívá.

„Nejsem na chlapy.“ Odtuší. Hano se zasměje.

„Jasně, jsi vzrušený už jen z té představy, co s tímhle malým hřebečkem budeme dělat.“ Sam polkne a podívá se na mě.

„Nechte ho být. Se mnou si dělejte, co chcete, ale jeho nechte být. Je mu jen sedmnáct.“ Požádá je. Gabriel si mě přitáhne víc do náruče a opře si bradu o mé rameno.

„Ale kdepak. Víš, jaký je to skvost? Bude se mít dobře, neboj se. Zahrnu ho vším, co si jen bude přát.“ Sam si odfrkne.

„Jo, a pak ho odkopnete jako nepotřebný hadr.“ Zavrčí.

„Ale kdepak, Same. Tenhle kluk nás nikdy neomrzí. Už dlouho jsme hledali někoho, kdo nás dokáže jen pouhým pohledem přivést do varu.“ Zavrní Hano. Gabriel se uchichtne.

„Hezky řečeno, Hano. Myslím, že výlet posuneme o den, co říkáte? Chtěl bych si kolouška dneska pořádně vychutnat a po obědě ho připravit o panictví. Jsem si jistý, že ho chcete oba stejně jako já.“ Zavrní. Zamrkám a vyvléknu se z jeho náruče.

„Tak moment. Já to nechci. Nechci s vámi spát.“ Zavrčím. Gabrielovi se blýskne v očích, chytne mě za ruku a přitáhne k sobě do náruče.

„Obávám se, že nemáš na vybranou, koloušku. Snad si nemyslíš, že mi bude stačit jen tě kouřit. Chci tě celého. Se vším všudy.“ Zavrčí. Polknu.

„Jenže já to s těmi, které neznám, nedělám. Nejsem děvka!“ Zavrčím bojovně. Hano se najednou zasměje.

„Ale, koloušek vytahuje drápky. To se mi líbí.“ Zavrní. Gabriel se usměje, skloní se a políbí mě. Jak je možné, že jen z jeho polibku roztávám jako zmrzlina na slunci? Jsem totálně v prdeli. Omluvte mě, že jsem tak sprostý, ale je to tak. Dostali mě dva starší chlapy a teď už vím, že jim neuniknu a Sam také ne. Najednou promluví Sam, až se ho trochu leknu.

„Dobře, fajn. Ošukejte ho třeba do bezvědomí, ale já se na to koukat nebudu.“ Zavrčí. Otočím k němu hlavu a podívám se mu do očí. Jsou smutné. Hano se zasměje.

„Zapomeň, budeš se na to dívat.“ Zavrní mu do ucha a políbí ho na něj, až Sam vzdychne.

„Co to udělat ještě před obědem? Máme čas.“ Nadhodí Hano. Gabriel kývne a nasměruje mě k posteli. Polknu, ale nechám se tam vmanévrovat.

„Mám strach.“ Špitnu a podívám se na Gabriela. Usměje se na mě uklidňujícím úsměvem.

„Budu opatrný. Bude se ti to líbit, uvidíš, kocourku.“ Zavrní nedočkavě a začne mé tělo objevovat ústy. Zasténám a rukama začnu bloudit po jeho těle, kam až dosáhnu. Jen zavrní a dál sjíždí ústy až k mému penisu, který vezme už podruhé za tento den do úst. Vykřiknu a prohnu se k němu. Jen zastaví mé boky rukama a dál nerušeně zpracovává můj penis. Po chvíli však jednu ruku přesune z boku na zadeček a prstem namočeným bůhví v čem mi zkusmo vjede do dírky. Napnu se a zareju mu nehty do ramen. Pustí můj penis z úst a podívá se na mě.

„Uvolni se, Akyro. Nechci, aby tě to bolelo, takže tě musím připravit.“ Vytáhne se k mým ústům a políbí mě. Oplatím mu polibek a uvolním se, když necítím žádné nepohodlí. Gabriel se usměje a znovu si ukradne mé rty. Ponořím se do polibku a tak necítím, jak do mě vjel druhým a pak třetím prstem. Cítím jen to, jak s nimi pohybuje a snaží se mě připravit na svůj penis. Musím říct, že je to fakt vzrušující, a já zvládnu jen sténat a vzdychat do jeho úst. Naprosto mě ovládá a stačili mu k tomu jen ústa a prsty v mém zadečku. Po chvíli prsty vytáhne a znovu se uvelebí mezi mýma nohama. Aby to měl snazší, zvedne mé nohy a roztáhne je. Tím mě vlastně vystaví i těm dvěma, co sedí na židlích poblíž a pozorují nás. Kousnu se do rtu a trochu vyděšeně se na něj podívám. Gabriel se na mě usměje uklidňujícím úsměvem a svým penisem vjede do mě. Vykřiknu bolestí a sevřu v pěstech prostěradlo. Gabriel se naštěstí nehýbe a dává mi čas si zvyknout. Ale trvá to jen krátce. Takže ve chvíli, kdy začne přirážet, já cítím jen bolest. Najednou se v mém zorném poli objeví Hano a začne mě hladit po těle. Zároveň se sehne a ukradne si mé rty.

„Gabriel je moc nedočkavý, omlouvám se, že tě to bolelo, kocourku.“ Zavrní mi do nich a snaží se odvést mou pozornost od bolesti, což se mu po chvíli i podaří, zvlášť, když Gabriel narazí svým penisem do něčeho tam uvnitř mě. Vykřiknu slastí a prohnu se. Hano se usměje, rozkročí se nad mou hlavu tak, že mám před ústy jeho penis a on má hlavu u mého penisu, který vzápětí vezme do úst. Zasténám a také ho vezmu do úst. Jen zavrní kolem mého penisu. Po chvíli ho však pustím naprosto přemožen slastí. Hano mě zručně dovede k vrcholu, ale tentokrát ve chvíli, kdy mám vyvrcholit, vytáhne penis z úst. Gabrielovi to netrvá o nic déle a vyvrcholí přímo do mě. Vyřízeně pak zůstanu ležet a jen se dívám na to, jak se ti dva líbají. Po chvíli Gabriel vytáhne svůj penis ze mě a prohodí se s Hanem.

„Zvládneš ještě jedno kolo, zlatíčko?“ Zavrní Gabriel a promne můj penis v ruce. Zavrtím hlavou, ale ti dva se jen uchichtnou a Hano do mě vjede, aniž by čekal na cokoliv jiného. Zasténám na protest, ale musím říct, že mě to znovu vzrušilo. Gabriel se uculí a natočí si mou hlavu ke svému penisu. Vezmu ho do úst a zatímco Hano do mě přiráží, snažím se kromě sténání ještě přivést Gabriela na vrchol. Tentokrát jim to moc dlouho netrvá. Vyvrcholí oba naráz. Jeden do mého zadečku a druhý do mých úst. Můj penis zůstal nepovšimnut. Hano vyjde z mého zadečku a nahý dojde k Samovi. Upřímně, úplně jsem na něj zapomněl. Hano se k němu skloní a ukradne si jeho rty. Za stálého líbání si sedne na jeho klín. Sam mu vjede rukou do jeho dlouhých černých vlasů a oplácí mu polibky. Hano svou rukou zatím obejme Samův penis, až Sam zasténá slastí. Hano se ale po chvíli odtáhne od jeho úst a vstane.

„Pojď.“ Vytáhne ho na nohy a dostrká k nám na postel. Počká, až si Sam sedne. Pak dá dlaň na jeho hlavu a začne ji tlačit k mému penisu.

„Buď hodný taťka a postarej se o svého syna.“ Zavrní Gabriel. Sam polkne, ale podřídí se jim a vezme mě do úst. Zasténám. Gabriel se uculí, sehne se a znovu zajme mé rty. Takže nevidím, co dělá Hano se Samem. Poznám to až ve chvíli, kdy mě Sam pustí z úst a vykřikne bolestí. Poplašeně se odtáhnu od Gabriela a podívám se na ně. Hano klečí za Samem a právě přiráží do jeho zadečku, aniž by dbal na to, že ho to bolí. Podívám se na Gabriel, ale ten se jen na mě uculí a znovu se skloní k mým ústům. Po chvíli uslyším, jak Sam poprvé slastně zasténal a znovu vzal můj penis do úst. Vyvrcholím o chvíli později. Sam se po chvíli na mě zhroutí. Pohladím ho po vlasech. Otočí ke mně tvář a trochu se na mě usměje. Hana pak vystřídá Gabriel a vezme si Sama. Díky všem bohům za to, že ho donutili mě jen vykouřit. Asi bych se pak nezvládl podívat mámě do očí, kdybych se s ním i vyspal. 

Na oběd sejdeme kolem dvanácté. Potom nás znovu zatáhnou do svého apartmá, kde si s námi hrají až do večeře. Potom nás nechají být a tak se zašijeme do svého pokoje. Sam zamkne a přitáhne si mě do náruče. Nechám se a také ho obejmu.

„Omlouvám se.“ Promluví najednou. Vzhlédnu k němu.

„Proč se omlouváš?“ Smutně mě pohladí po tváři.

„Nedokázal jsem tě před nimi ochránit.“ Povzdechnu si.

„Ale no tak, Same. Jsem už velký kluk, a co si budeme povídat, jsou to fakt sexy chlapi. To je dobrý.“ Statečně se na něj usměju. Pohladí mě po vlasech.

„Jsi statečný kluk, ale ti dva nás jen tak nepustí. Nedokážu si představit, že bych byl s tvou mámou a pak za zády byl s nimi.“ Ztrápeně připustí. Pohladím ho po ruce.

„Tebe pustí, ale mě ne. A upřímně, ani mi to moc nevadí.“ Přiznám. Podívá se na mě.

„Jak to myslíš?“ Kousnu se do rtu.

„Ve chvíli, kdy jsem je uviděl, jsem zapomněl, že bych chtěl tebe.“ Přiznám po chvíli. Kývne a po chvíli mě pustí.

„Jdi se osprchovat, jsi celý od spermatu. Pak půjdu já.“ Pobídne mě. Na nic nečekám, popadnu své pyžamo a zmizím v koupelně, kde se vydrbu od hlavy po paty. Pak zalezu do postele a unaveně usnu ani nevím jak.

Takhle to jde téměř celý týden. Když nejsme na procedurách nebo v jídelně, tak jsme u nich v apartmá. Nejednou nás nenechali celou noc vyspat. Po pár dnech přestali k sobě tahat Sama a začali spát jen se mnou. Upřímně, ani mi to nevadilo. Mít v posteli tyhle dva vzrušující chlapy by nejspíš byl sen spousty mužů a žen. A pak nastal poslední večer. Oba mě vzali do svého apartmá a svlékli. Střídavě mě líbali a jejich ruce se dotýkali snad každého místečka na mém těle. Vzrušeně jsem zasténal a prohnul se k nim. Gabriel se zasmál.

„Ale, ale, copak bys chtěl, koloušku?“ Zavrněl mi do ucha, které následně olízl po celém obvodu. Kousnu se do rtu.

„Chci vás.“ Zakňučím, když mi jeden z nich sevře penis v ruce. Gabriel se uculí, zvedne mi jednu nohu, kterou si zahákne za pas. Hano se natiskne na má záda a Gabriel zvedne i druhou nohu. Pak aniž by mě položil na postel, do mě vjede svým připraveným penisem. Zasténám slastí a začnu se pomalu pohybovat. Gabriel zasténá a přiráží do mě. Najednou do mého zadečku vjede ještě něco. Je to prst a zkoumá místo. Zasténám, jak je to vzrušující. Hano po chvíli prst vytáhne a vjede do mě na jeden příraz. Bolí to neskutečně. Vykřiknu, zareju nehty do Gabrielových ramen a z očí se mi spustí slzy bolesti. Gabriel se jen podívá na Hana a uculí se.

„Je tak těsný, že.“ Zavrní a začne se znovu pohybovat. Hano se k němu po chvíli přidá a já tak mám možnost začít neskutečnou slast, která se míchá s bolestí. Je to zároveň vzrušující. Oba vyvrcholí současně a já je po chvíli následuju, aniž by se mě někdo dotkl. Nemusím říkat, že tohle bylo jen první kolo, že. Prostřídali jsme snad všechny myslitelné polohy, jak byli neukojitelní, ale nakonec mě nechali se alespoň na chvíli prospat. Ráno mě probudilo klepání na dveře. Hano ospale vstal a nahý došel otevřít. Po chvíli se vrátil i se Samem.

„Dneska odjíždíme.“ Oznámil mi. Přikývnu.

„Vím, jen se osprchuju a obléknu.“ Sam kývne.

„Přinesl jsem ti čisté oblečení. Nedělám si iluze, že by to včerejší přežilo.“ Suše mě informuje. Přikývnu.

„Děkuju.“ Trochu se na něj usměju a doploužím se do koupelny, co tu ti dva mají. S rozkoší se ponořím do horké vody a zasténám slastí, jak mi proud vody začne masírovat ztuhlé svaly. Smyju ze sebe veškeré stopy včerejších nočních aktivit a utřu se připraveným ručníkem. V pokoji si pak obléknu čisté oblečení. Mezitím se probudil i Gabriel a zrovna se líbá se Samem. Odkašlu si.

„My dneska odjíždíme.“ Oznámím jim. Gabriel kývne.

„My víme, jedeme s vámi, abych věděl, kde bydlíš, i když adresu známe. Jinak v telefonu máš naše čísla a adresu, kde budeme bydlet. Každý den po škole se ohlásíš. Buď ti to vezmu já nebo Hano a řekneme ti, jestli máš jít domů nebo k nám. O víkendu samozřejmě budeš u nás. S tvou mámou to zařídíme, zlato.“ Oznámí mi. Zůstanu na něj zírat.

„Prosím? To je vtip?“ Hano se zasměje.

„Jistě, že není, kocourku. Snad si nemyslíš, že tě opravdu pustíme.“ Obejme mě ze zadu. Podívám se na něj a kousnu se do rtu.

„Milujeme tě, koloušku. Jsi náš a my tě nepustíme.“ Zavrní mi do ucha. Jak je možné, že mi jeden týdenní pobyt takhle změnil život? Povzdechnu si a kývnu. Jen čas ukáže, zda tenhle pobyt byl šťastný nebo ne. Jen vím jedno. Dokonale mě dostali ze zamilovanosti k Samovi. Sblížilo nás to, i když trochu jinak, než asi máma plánovala, ale to jí říkat nebudeme. Usměju se na Sama a pak na ty dva. Všichni tři mi úsměv oplatí a pak jdeme spolu na snídani. Odjedeme po ní, ale domů se dostaneme až k večeři. Nemusím snad říkat, čí je to vina, že?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář