Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hříšný učitel

25. 3. 2021

„Máte za pět, sednout!“ Rozkáže mi učitel matematiky. Zamračím se na něj. Taková nespravedlnost. Jasně jsem to celé uměl. Vezmu si žákovskou a jdu si sednout na své místo. Tenhle učitel mě nenávidí od té doby, co se provalilo, že jsem gay. A jak jsem to poznal? Jednoduše. Začal mě dusit hodinu, co hodinu. Jen je štěstí, že mě nemůže vyhodit. Můj otec totiž tuhle školu financuje. Posadím se do poslední lavice a prohrábnu si polodlouhé černé vlasy. V kombinaci se zelenýma očima je to magnet na holky. Jenže ty mně fakt nezajímají. Jsem spíše vysoký s vypracovanou postavou z bojového umění, ve kterém jsem v tomhle městě nejlepší. Jmenuji se Asaki Saimon. Otec trval na západním jméně. Proč by mu nevyhověli, když je nejbohatší v tomhle městě, že.

Ušklíbnu se na učitele a zbytek hodiny jen koukám kolem a často i na učitele. Je fakt, že je to kus. Krátké hnědé vlasy doplňují v kulatém obličejíku oříškové oči, menší nosík a plné rty. Je o půl hlavy menší než já. Pod oblečením je vidět vypracovaná postava. Hm….dal bych si říct. Už dlouho jsem s nikým nebyl, celý půl rok, co ho sleduju. Znám jeho rozvrh na zpaměť. Stejně tak vím, kde bydlí, kdy chodí spát a tak. Dokonce jsem mu tajně ukradl klíče, rychle si udělal kopie a zase mu je vrátil. Ani si toho nevšiml. Jednou jsem se k němu za pomoci klíčů vloupal a nainstaloval kamery. Musím říct, že i pod tím oblečením je fakt sexy, a má neobvyklí zvyk chodit doma nahý, když nikoho nečeká. Přesunu svůj pohled od okna k učiteli. Podívá se na mě a pozvedne obočí. Jinak se nevyjadřuje a dál přednáší až do konce hodiny. Jakmile zazvoní, zadá nám úkol, pak se rozloučí a odejde. Zamyšleně si promnu kořen nosu.

„O čem přemýšlíš, Asaki?“ Plácne mě do zad jeden z mé party tady na škole.

„To bys chtěl vědět, co? Ani náhodou, pak by ses chtěl opičit.“ Ušklíbnu se na něj. Yusuke Yuki. Vysoký brunet s téměř černýma očima. Yuki si odfrkne.

„Beztak myslíš jen na sex. Mě by zajímalo ale s kým.“ Zavrní.

"Copak? Hlásíš se?“ Pozvednu obočí. Yuki se na mě podívá pohledem přerostlého štěněte.

„Ale dochází ti to pomalu.“ Zavrní, skloní se ke mně a začne se rty přibližovat k těm mým. Uhnu hlavou.

„Neblázni, Yuki. Mám jiný typ, navíc už na někoho líčím past.“ Zavrčím. Yuki si povzdechne a kývne.

„Kdyby sis to rozmyslel, jsem tady.“ Prohodí. Posadí se do své lavice a připraví si na další hodinu. Také si připravím a mlčky přetrpím poslední tři hodiny. Moc dobře vím, že matikář nejméně do čtyř opravuje sešity ve svém kabinetě. Jmenuje se Kasami Marek. Říká se, že nějakou dobu žil mimo Japonsko. Upřímně, je mi to jedno. Chci ho jen dostat do postele a dlouho si s ním užívat, rozhodně ho jen tak nepustím. Buď půjde dobrovolně, nebo ho donutím. Tak či tak dneska bude můj. Usměju se, pomalím krokem dojdu ke kabinetu a zaklepu.

„Dále.“ Ozve se. Vejdu dovnitř a zavřu za sebou dveře.

„Dobré odpoledne, Sensei.“ Lehce skloním hlavu. Podívá se na mě od sešitu, který opravoval.

„Dobré odpoledne, co potřebujete, Asaki?“ Přejdu k jeho stolu. Učitel se narovná a kousek se odstrčí, aby mezi námi vytvořil mezeru. Pozvednu obočí.

„Proč jste mi dal pětku, když jsem to uměl?“ Zavrčím. Učitel se na mě ušklíbne.

„Abyste si zvykal, že ne vždycky všechno dostanete.“ Přivřu oči a obejdu stůl. Učitel mezitím vyskočí ze židle a přejde až k oknu. Opřu se o desku stolu na místě, kde před chvílí měl položené lokty a s dravčím úsměvem si založím ruce na prsou.

„Vzrušuju Vás?“ Zavrním. Učitel přivře oči a sjede mě pohledem.

„Ne.“ Odsekne možná až moc rychle. Pozvednu obočí, odlepím se od stolu a začnu se k němu přibližovat. Chová se jako zvíře lapené do kouta a snaží se zachovat dostatečnou vzdálenost. Což samozřejmě nejde. Nalepím se na něj. Jednou rukou sevřu ty jeho, druhou ho chytnu za čelist a políbím. Nejdříve strne, než se začne bránit. Samozřejmě mu to moc nepomůže. Podlehne mi po několika minutách a polibek mi oplácí. Odlepím ho od kouta, kam jsem ho zahnal, a za stálého líbání ho dovleču ke stolu, kde ho nejdříve opřu o hranu, abych ho mohl svléknout. Nijak se nebrání, a když pustím jeho ruce, pomůže mi se svlékáním. Pak, aniž bych ho pobízel, se otočí zády ke mně a položí se hrudí na stůl. Tím na mě vyšpulí svůj zadeček. Tiše zasténám, jak jsem vzrušený. Okamžitě si přitáhnu svou tašku, kde mám lubrikant. Vytáhnu ho, vymáčknu si trochu na prsty, a zatímco ho jemně líbám po krku a zádech, do něj strčím nejdříve jeden prst. Zasténá a prohne se.

„Prosím, Saimone.“ Zašeptá. Vzhlédnu k němu. Dívá se na mě zpod přivřených víček přes rameno. Usměju se na něj a strčím do něj druhý prst. Začnu ho pořádně roztahovat a pohybovat prsty. Vzdychá a po chvíli se začne pohybovat proti prstům. Přidám ještě třetí. To už zasténá a jeho pohyby se zrychlí, zvlášť když uvnitř něj najdu ten kouzelný hrbolek. Samozřejmě, že ho nenechám vyvrcholit. V tom nejlepším z něj prsty vytáhnu. Zasténá na protest.

„Ne, ne. Uděláš se, až ti to dovolím.“ Zašeptám mu do ucha a proniknu do něj svým penisem. Vykřikne, prohne se ke mně a zůstane ležet. Já se musím držet, abych do něj nezačal hned přirážet, jak je úzký. Nakloním se k němu a ukradnu si jeho rty.

„Tak už se pohni.“ Zašeptá mi do úst.

„Bolelo by tě to.“ Zavrtím hlavou. Zamračí se na mě.

„Mám to rád tvrdě.“ Zavrčí. Pozvednu obočí a téměř celý se vytáhnu, abych do té jeho úzké prdelky znovu zajel. Zasténá rozkoší a okamžitě se proti mně pohne. Nechám ho a začnu se v něm pravidelně pohybovat. Téměř se z něj vytáhnu, abych do něj prudce zajel a polaskal tu jeho prostatu, a pak krátký tvrdý příraz. Sténá a vzdychá. Ve chvíli, kdy už cítím, že se blíží vrchol, vezmu jeho penis do ruky a začnu ho zpracovávat. Netrvá dlouho a vyvrcholí mi do ruky. Zároveň mě sevře v sobě a já vyvrcholím do něj. Opatrně se z jeho prdelky vytáhnu, otočím ho čelem k sobě a začnu ho líbat. Po chvíli mě odstrčí a zamračí se na mě.

„To ti to nestačilo? Fajn, jsi spokojený? Dostal jsi mě. A teď vypadni.“ Zavrčí. Uculím se na něj.

„Snad si nemyslíš, že tě jen tak pustím, kocourku.“ Zavrním.

„Jsi opravdu dobrý a já si tě nenechám uniknout.“ Zašeptám mu do ouška, které olíznu po obvodu a zajedu i jazykem dovnitř. Zalapá po dechu a snaží se mě odstrčit. Po chvíli mě to přestane bavit a ruce mu znovu uvězním.

„Myslel jsem, že jsme se už přes tohle dostali, pane učiteli.“ Zašeptám. Prudce oddechuje a zabíjí mě pohledem.

„Nejsem tvá hračka, Asaki. Fajn, jednou jsem ti podlehl, ale nemysli si, že ti podržím kdykoliv budeš mít chuť!“ Vrčí vztekle. Pohladím ho volnou rukou po tváři, pak sjedu přes jeho krk, hruď a bříško na jeho penis. Zalapá po dechu, když ho stisknu v dlani.

„Tohle není fér, Asaki. Jsi můj student.“ Zanaříká tiše.

„Já vím a o to je to vzrušující. Navíc, jsi na sebe upozornil sám. Už tě nepustím, učiteli. Jsi můj a jen mě budeš roztahovat nohy a držet.“ Zašeptám. Svážu mu ruce nad hlavou, aby se se mnou zase nezačal prát. Použiju jeho kravatu, když nic jiného není po ruce. Dívá se na mě s přivřenýma očima a čeká, co udělám.

„Už ses uklidnil a můžeme pokračovat?“ Usměju se na něj, zvednu jednu jeho nohu a proniknu do něj takhle. Zalapá po dechu a prohne se. Pohnu se v něm.

„Mám toho nechat?“ Uculím se.

„Bastarde.“ Zakňučí, když polaskám svým penisem jeho prostatu.

„Nerozuměl jsem.“ Týrám ho pomalými pohyby.

„Přidej, prosím.“ Víc se položí na stůl a snaží se mě donutit, abych zrychlil.

„Ne, dokud mi neodpovíš.“ Nahnu se k jeho ústům.

„Nenechávej toho, prosím.“ Znovu zaprosí a sevře křečovitě v dlaních kus kravaty. Prudce ho políbím a zrychlím. Zasténá mi do úst a vychází mi vstříc. Tentokrát ani nepotřebuje, abych ho vzal do ruky. Vyvrcholí sám bez pomoci a v té samé chvíli vyvrcholím do něj. Opatrně se svalím na jeho hruď a oddechuju. Také prudce oddechuje a jeho srdce pádí jako splašené. Po chvíli oba uklidníme splašený dech a tak se pohnu, abych z něj vyklouznul. Rozvážu jeho ruce. To, že to byla chyba, poznám ve chvíli, kdy mě popadne za vlasy a prudce trhne. Neudržím rovnováhu a spadnu hrudí na jeho stůl. Zasténám bolestí. Nejspíš mi vytrhnul i nějaké vlasy. Ucítím u mého zadečku jeho penis a tak otočím hlavu, abych na něj viděl. Položí se hrudí na má záda a jemně mě foukne do ucha.

„Měl sis hodně rozmyslet chtít mi vyhrožovat nebo mě jen šukat. Teď ti nepomůže ani tvůj fotřík.“ Zavrčí potichu. Klidně se na něj podívám a uculím se jedním koutkem úst.

„Nepotřebuju, aby mi pomáhal. Nevyhrožoval jsem ti. Chci tě.“ Odtuším a jedním chvatem ho ze sebe shodím. Zasténá bolestí, jak si narazí zadek. Sehnu se k němu, sevřu v prstech jeho čelist a políbím ho. Pak z tašky vytáhnu dildo na dálkové ovládání.

„Vím tvůj rozvrh. Vím také, že bydlíš sám a kde. Dám ti své číslo a ty mi dáš své. Když budu chtít přijít, prozvoním tě, aby ses nevylekal, ale mám tvé klíče. Přijdeš mě náležitě přivítat. To znamená nahý a připravený k čemukoliv budu chtít, rozuměli jsme si?“ Zvedne ruku a málem mi vrazí facku. Chytnu mu ruku těsně u své tváře.

„Ty parchante! Rozhodně tohle nebudu dělat!“ Uchichtnu se.

„Budeš. Jak si říkal, jsi učitel. Nikomu by se nelíbilo, kdyby je tu učil chlap, co spí se studentem a ještě si za to nechává platit.“ Zavrním. Zalapá po dechu a sklopí hlavu.

„Co chceš? Zničit mě?“ Zašeptá zoufale. Pohladím ho po tváři, než ho prsty pod bradou donutím, aby se na mě podíval.

„Já se o své milence starám. Nedovolím, aby to prosáklo ven. Ale budeš dělat, co ti řeknu.“ Sehnu se a políbím ho. Polibek mi neopětuje. Za to na tváři ucítím slzy. Trochu se od něj odtáhnu, abych dlaněmi sevřel jeho tváře a palci setřel slzy.

„Pšš, neplač.“ Obejmu ho. Oplatí mi obětí.

„Proč? Proč já?“ Zašeptá zničeně.

„Protože jsem si tě vybral a už tě nepustím. Nedovolím nikomu, aby ti ublížil.“ Zavrním. Nijak to nekomentuje a pustí mě. Také ho pustím, jen s tím rozdílem, že zapnu dildo.

„Co to děláš?“ Zděsí se, když s tím zamířím k jeho dírce. Uculím se.

„Budeš ho tam mít, dokud ti neřeknu, že ho můžeš vytáhnout.“ Nařídím mu a prostě ho strčím dovnitř. Strčím ho až k jeho prostatě.

„Posaď se.“ Pomůžu mu do sedu.

„Je to nepříjemné.“ Postěžuje si. Sáhnu tedy do jeho zadečku a trochu upravím polohu.

„Lepší?“ Kývne.

„Obleč se.“ Nařídím mu a sám se natáhnu pro své oblečení. Obléknu se a přitom se dívám, jak se Mark očišťuje od mého sperma a pak také obléká. Společně pak uklidíme jeho kabinet a vyměníme si čísla.

„Jdeš už domů?“ Zeptám se ho potom. Kývne, sebere si své věci a společně jdeme ze školy. Počkám, až zajde za roh, a sám se vydám za ním. Vím, kde bydlí, protože jsem ho už několikrát stopoval. Postavím se na své místo naproti jeho domu a dívám se, jak se v ložnici svléká do naha. Uculím se a zapnu dildo v jeho zadečku. Jasně vidím, jak sebou trhnul, ale nesáhne si tam, aby ho vytáhnul. Raději se pohodlněji rozvalí v posteli a začne si zpracovávat svůj penis. Musím říct, že jen z tohohle představení jsem vzrušený na maximum. Tiše zasténám a pohladím si přes kalhoty svůj penis. Kousnu se do rtu a po chvíli přemýšlení, ho prozvoním a prostě vpadnu do jeho domu. V ložnici nejdříve zatáhnu závěsy. Pak se pomalu svléknu a přidám se k Markovi na posteli. Ten mě pozoruje zpod přivřených víček a celou dobu zpracovává své vzrušení. Odstrčím jeho ruku a sám ho začnu zpracovávat. Zasténá a prohne se ke mně. Nahnu se nad něj a ukradnu si jeho rty. S radostí mi polibek oplácí. Vjedu prsty do jeho zadečku, stisknu jimi dildo a začnu s ním v něm pohybovat. Vykřikne mi do úst, prohne se a vyvrcholí. Potřísní mi celou ruku.

„Jak si věděl, co dělám?“ Vydere ze sebe mezi nádechy.

„Měl by sis zatahovat, zlato, než se začneš svlékat. Nebo rád děláš sousedům divadlo?“ Podívá se na mě.

„Ne, sousedům ne, jen tobě.“ Zašeptá a zavře oči. Překvapeně se na něj podívám a utřu si ruku.

„Cože?“ Uchichtne se.

„Snad si nemyslíš, že nevím o tom, že mě sleduješ.“ Pozvednu obočí.

„Proč ses se mnou vyspal ve škole?“ Napadne mě a obezřetně se na něj dívám. Otevře oči a podívá se na mě.

„Protože si jako učitel nemůžu začít jako první, to dá rozum.“ Dost udiveně se na něj dívám.

„Proto ses tak změnil, když si zjistil, že jsem na muže.“ Dojde mi. Uculí se a pak se na mě přetočí. Pohladím ho po tváři.

„A ta scéna ve škole?“ Pousměje se.

„To kdyby nás někdo náhodou poslouchal.“ Zavrní a políbí mě.

„Zůstaneš tu?“ Zavrní. Kývnu.

„Zůstanu.“ Usměje se a ukradne si mé rty. Je jasné, že jen u spánku to nezůstane. Promilujeme půlku noci. Pak si jen ležíme v náručí a mazlíme se. Ten malý vibrátor jsem z jeho zadečku vytáhnul, ale zapomenutý nezůstal. Druhý den jsem šel do školy od něj a další dny také. Nenápadně jsem se k němu vlastně přestěhoval. Musím říct, že je mučení, koukat na něj u katedry a nemoct se ho ani dotknout. Ale já mám dobré sebeovládání a tímhle si ho vlastně i cvičím. Teď už vím, že jeho jen tak nepustím už nikdy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:d

(Aky, 25. 3. 2021 18:27)

Super povídka a upřímně Asaki byl trochu natvrdlí ale nakonec se dali dohromady, moc krásné:)